Ga naar inhoud

CdAB 67 [LXVII] Kansloze laatste stuiptrekkingen van de door en door corrupte en verrotte Westerse gevestigde orde.


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>HALO IK ZIE DAT MIJ BERICHT VERWIDJER DIS DIT VIND IK HEEL RAAR WANT ALLEMAAL MENSE DIE GRAPJES MAKEN ZIJN NIET VERWIDJERD EN IK WIL GEWON DAT KJULLIE DE HUISOLUSBEURS REDENN!!!!!!!!!!!!!!!! IK WORDT NU WEL ECHT BOOS WANT IK VOEL ME IN D4E STEEK GESLATEN DOOR JULLIE BEURS WAAR IK AL VELE JAREN GRAAG KOM OM UIT TE RUSTEN VAN DEHTY HARDE WERKEN IK HEB AL HVELE GELD AAN JUULLIE UITGEGEVEN ENNU WORD IK ZO BEHANDELD HUISHAUSBEURS!!!!!!!!!!!!!! IKM EIS AL DE TICKETGELDEN VAN DE AFGLOOPEN JAREN TERUG REKNINGNUMMER GEF IK ZO WANT MIJN MAN GAT OVE RDE FINANCIEN EN DIE IS HET ER NEIT MEER EENS BBOOS!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Het punt dat ik met mijn eerste uitsprak trachtte te maken was eigenlijk alleen dat je niet een godsdienst zelf af kan rekenen op daden van mensen die deze godsdienst aanhangen Nee oké, daar ben ik het ook wel mee eens. Maar het tegenovergestelde moet ook niet gebeuren wat je te vaak ziet.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>dat is het eigenlijk een soort van wel... Ik snap wel je dat je denkt maar een wetboek is het echt niet, neemt niet weg dat de koran een invloedt had en heeft op de wetgeving daar. Probleem is dat er van dat soort boeken namelijk honderden verschillende versies zijn die allemaal wat anders zeggen. Dit is ook wel interesant om te weten: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia https://nl.wikipedia.org/wiki/Hadith >Rechters (kadi’s) worden niet geacht jurisprudentie en traktaten tot in detail te kennen. Zij fungeren in de eerste plaats als arbiters. Komen zij er zelf niet uit, dan doen zij een beroep op een rechtsgeleerde (faqih), die op basis van de bronnen (Koran, soenna, idjma – overeenstemming van rechtsgeleerden – en qiyas – analogie –) een fatwa afgeeft.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...