Ga naar inhoud

CdAB 67 [LXVII] Kansloze laatste stuiptrekkingen van de door en door corrupte en verrotte Westerse gevestigde orde.


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Het is gewoon zo misterdoa, daar hoef je verder totaal geen verstand van zaken voor te hebben Nee, ken jij immers om even een leuke vergelijking te maken het partijprogramma van club martijn. >Ironisch genoeg zijn er ook veel die dat wel doen maar ja, weet jij veel. > En kom nou niet met de cliché uitspraak dat niet alle gelovigen zo zijn want dat is geen excuses voor degene die het wel zijn. ;-) >Kind van m'n geboorte, benieuwd wat dat is. Ik ga m'n kind ook dingen verbieden omdat ik die dingen slecht, onbeleefd of ongezond vind, maar nu begrijp ik dat ook al indoctrineren is. Iets je kind verbieden uit fatsoenswaarden is wat anders dan hem zo gestelde waarheden aanleren. Hetzelfde doen we met sinterklaas maar goed, iedereen is daar WEL van overtuigd dat het niet rationeel is op een bepaalde leeftijd.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat jij danig overschat voor hoeveel mensen 'geloven' draait om 'gestelde waarheden'. >ken jij immers om even leuke vergelijking te maken.... Wat? misterdoa heeft volgens mij gewoon gelijk als hij zegt dat je je niet echt in de zaken verdiept die je veroordeelt, dat heb je zelf ook al toegegeven. Jij vindt dat misschien een cliché uitspraak maar alsnog beter dan 'het is gewoon zo' en 'je hoeft er geen verstand van te hebben om te weten dat...'. Je veroordeelt een massa voor het gedrag van eenlingen, makkelijk zat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het altijd over sommige moslims of gelovige gehad als het geweld of discriminatie ging, dan gaat het dus ook over de werkelijke gelovigen die dat doen , ik heb het nooit naar de totale moslimpopulatie toegeschoven. Wel heb ik gezegd dat ik het dom vind om te gaan gelovige, maar goed dat is dus iets wat elke gelovige doet dus kun je er hier niet spreken van een enkele. "haha" Wel vervelend dat je gelijk weer de discriminatie kaart pakt.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...