Ga naar inhoud

CdAB 67 [LXVII] Kansloze laatste stuiptrekkingen van de door en door corrupte en verrotte Westerse gevestigde orde.


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

> Net als dat ik er als ex-katholiek toe verplicht ben om keer op keer aan te kaarten dat de katholieke kerk een criminele pedofiele organisatie is die de naam van mijn ex-god misbruikt om aan hun eigen vunzige seksuele trekken te komen en bijzonder lekker trappistenbier te brouwen. :O)

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Voor mij is het vanzelfsprekend dat niet iedere moslim hetzelfde is als dat IS uitschot, maar voor de meesten in NL is dat blijkbaar niet vanzelfsprekend, dus het is inderdaad goed dat zij die acties ondernemen. Het is alleen jammer dat die acties überhaupt nodig zijn om mensen ervan te overtuigen dat niet iedere moslim zoals de IS denkt. Het is inderdaad zeer treurig en diep triest dat het Nederlandse volk door de moslimgemeenschap - welke al jaren in relatieve vrede samenleeft met de Nederlander - moet worden ingelicht dat niet elke moslim zichzelf op het binnenhof wilt opblazen. Als dat zo was, dan waren alle overheids- en publieke voorzieningen in dit land al naar de filistijnen.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

De alpaca (Vicugna pacos) (in de volksmond soms ook berglama genoemd) is lid van de familie Camelidae (kameelachtigen) uit Zuid-Amerika. De alpaca wordt in de hoge Andes als huisdier gehouden. Hij heeft een schofthoogte van 90 cm en een lange hals, met een lange vacht, dikwijls tot aan de grond reikend. De vacht komt voor in meer dan 22 erkende kleurslagen. Bontgekleurde dieren zijn veel zeldzamer. De alpaca wordt ook ingezet tegen vossen omdat alpaca's niet wegrennen maar in de aanval gaan om hun groep te beschermen. De vrouwtjes werpen in het regenseizoen na een draagtijd van elf maanden. Een ruwe schatting gaat er van uit dat er in de Andes meer dan drie miljoen alpaca's leven. Een alpaca wordt gemiddeld 25 jaar oud. De alpaca leeft op de hoogvlakten van Bolivia, Chili en vooral Peru, met name de hoogvlakte van het Titicacameer in de districten Puno, Cusco en Arequipa. De alpaca gedijt het beste op een hoogte van 4400-5300 meter waar een geringe luchtvochtigheidsgraad heerst. Daarentegen geeft hij wel de voorkeur aan zachte, vochtige grond voor zijn gevoelige pootjes, met mals gras en veel poelen om zich in te wentelen. De alpaca wordt voornamelijk gehouden voor de wol. Door kruising met de vicuña is de kwaliteit van de wol sterk verbeterd. Er zijn twee verschillende typen, welke enkel in de wol verschillen. De Huacaya heeft een zachte licht krullende vacht en de Suri heeft lange dikke lokken. Het scheren gebeurt jaarlijks. Alleen al door te voelen kunnen Indiaanse vrouwen de wol in minstens vijf verschillende kwaliteitsklassen indelen. De meeste alpaca's worden door de Indianen zelf gehouden, hoewel er ook speciale fokkerijen zijn. Behalve de alpaca bestaan er nog twee soorten lama's, de vicuña (Vicugna vicugna) en de guanaco (Lama guanicoe). De guanaco is de nauwst nog levende verwant van de gedomesticeerde lama, en mogelijk de wilde voorouder. Alle lamasoorten zijn nauw verwant aan elkaar en de hybrides zijn vruchtbaar. Tot voor kort werd er gedacht dat de alpaca verwant is aan de lama, maar recent onderzoek toont aan dat hij in feite verwant is aan de vicuña en dus in het geslacht Vicugna hoort. Aangezien de Vicugna ook een soort lama is, zijn het dus allemaal lama's. Een alpaca is een gedomesticeerde lamasoort.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Het is inderdaad zeer treurig en diep triest dat het Nederlandse volk door de moslimgemeenschap - welke al jaren in relatieve vrede samenleeft met de Nederlander - Kom eens van het internet af Ramon. We hebben het hier over een groep die oververtegenwoordigd is in iedere statistiek waarin je niet oververtegenwoordigd wil zijn. Behalve Iraniërs dan, dat zijn prima moslims die vaker dan autochtonen universitaire studies doen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toevallig liep ik eergisteren op het centraal station in utrecht achter twee eeehhh... lichtgetinte mogelijkerwijs Allah aanhangende jongeren die al jaren in relatieve vrede samenleven met de Nederlander, ze waren het station nog niet uit of de een had de ander tegen een 55 jarige man met een fiets opgeduwd waarna ze allebei lachend wegliepen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Iemand die toevallig liever wil praten over alpaca's? Ja. Ik heb hier twee mutsen, één vest en een paar sokken van eersteklas alpacawol liggen. Daarnaast heb ik een paar keer alpaca gegeten en een zeldzame, wakende ''bear-alpaca'' gespot op het eiland wat ook wel gezien wordt als de geboorteplek van de zonnegod van de Inca's. Hier een foto: https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/10658716_664577690316203_808817667569106442_o.jpg Duidelijk dus dat ik groot fan ben van deze dieren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...