Ga naar inhoud

CdAB 74 [LXXIV] Verheefde bezems vegen schoon tho


API361

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

*''Ik hoef geen complete verantwoording bij jou af te leggen en ik laat me niet wijs maken door iemand die meerdere bans te pakken heeft gekregen.''* *''We pretenderen niks knul.''* *''Ja feedback is welkom, maar geen bullshit gelul wat jij nu geeft. Wat jij nu zegt hebben we volkomen niks aan.''* > Eerste is gebaseerd op een feit en vervolgens mijn persoonlijke mening waarom ik dat zo denk, niet persoonlijk aanvallend bedoeld. De verbanningen waren uiteraard een onmiskenbaar feit. Dat het feit dat ik twee bans te pakken heb gehad in de ogen van Enzevil mij persoonlijk gelijk in het diskrediet zet - oftwel, *Noatak heeft een ban, dus hij, en zijn argumenten, zijn gelijk niet meer geloofwaardig* - is een absurde veronderstelling, maar blijkbaar jouw mening. > Tweede: Ik hoef ook geen verantwoording af te leggen, vervolgens geef ik wederom mijn mening met de reden waarom ik iets vind. Niet persoonlijk als aanval bedoelt. Zie vorig punt. > Derde: Jij vindt iemand 'knul' noemen hetzelfde als persoonlijk met modder gooien? Het is zeer denigrerend. > Vierde: Dat is inderdaad mijn mening, wederom, niet bedoeld om jou persoonlijk aan te vallen. Dit is alweer de 3e keer dat jij een persoonlijke opmerking 'naar de man toe' afkoopt als het simpelweg verkondigen van je mening. Ik heb onderhand overigens wel weer genoeg met Enzevil gediscussieerd, dus ik zal het afsluiten - want ik wil iets doen wat *wel* nuttig is, zoals een boek lezen. Wat ik met deze discussie heb kunnen observeren en daaruit kan concluderen - ja, Noatak is zich er prima van bewust wat de twee termen betekenen, Enzio -, is dat Enzevil stiekem een nogal vervelend, hypocriet mannetje is. Initieel pretendeert hij de gedoodverfde verdediger van de vrijheid van meningsuiting te zijn, en verkondigt maar al te graag in discussie te treden over zijn positie als moderator en het beleid dat de moderatoren voeren; maar daarnaast, wanneer er daadwerkelijk kritiek en beklag op tafel komt te liggen, de neiging heeft om het allemaal systematisch van zich af te deflecteren o.a. door middel van de 'ad hominem', het argument dat de moderatoren het allemaal wel weten, dat de Community zich er niet zo mee moet bemoeien, relativeert dat het allemaal wel snor zit of dat de feedback die gegeven wordt niet sterk onderbouwd is; oftewel, *macht maakt gelijk*. Maar afijn, wat weet een simpele ziel zoals ik, iemand die tweemaal(!) een verbanning op zijn kerfstok heeft staan en die geen moderator op PU.nl is, nou? Ik geef maar simpelweg mijn mening, het is uiteraard niet als een persoonlijke aanval bedoelt.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Deze opmerkingen kunnen wij weer doorschuiven naar de redactie. Ons wordt vanalles belooft en er zou achter de schermen een hoop verbeterd worden, maar daar merken we nog niks van. Zoals ik al zei, hoop dat ze snel met dat nieuwe 'forum' op de proppen komen, dit gastenboek-concept is niets waard.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had je nog verteld: Je mag mijn woord in twijfel nemen, heb ik geen problemen mee. Maar dit meen ik als serieuze vraag: waar zou jij graag vernieuwingen in zien? Als je dit mij wilt vertellen met goede onderbouwde meningen, die niet afkrakend bedoeld zijn, zijn we bereid om hier naar te luisteren. Maar als jij hiermee aankomt vind ik het ook prima, kan ik heel veel mee!! Heel erg bedankt Ramon -, Noatoak!! Je typt allemaal wel heel veel maar je zegt er gewoon weinig mee. Je mag zeggen wat je denkt over mij, of je mij een hypocriet noemt of niet, ik heb mijn tijd genomen om naar je proberen te luisteren en hier vervolgens op in te gaan. Het enige wat je doet is meer zeiken en het doelt eigenlijk niet op één punt. Je uit een paar willekeurige frustraties en zegt dus wat je denkt, maar daar kan ik dus weinig mee. Ik zeg niet dat wij moderatoren perfect zijn, maar als ik het ergens mee oneens ben dan is het gelijk een probleem, ben ik een hypocriet, hebben moderators meer macht dit en dat. >Ik heb onderhand overigens wel weer genoeg met Enzevil gediscussieerd, dus ik zal het afsluiten - want ik wil iets doen wat wel nuttig is, zoals een boek lezen. Fijn, eindelijk. Zijn we af van dat onnozel gezeik. Nu hoef je dus niet met een vervolg reactie te komen, want hierbij is de discussie afgelopen. Fijn dat jij je oh zo duidelijke standpunt hebt omschreven, kunnen wij heel veel mee! Ga nu maar lekker een boek lezen, kan ik weer verder mijn 'ad hominem' en mijn macht misbruiken.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Maar dit meen ik als serieuze vraag: waar zou jij graag vernieuwingen in zien? Als je dit mij wilt vertellen met goede onderbouwde meningen, die niet afkrakend bedoeld zijn, zijn we bereid om hier naar te luisteren. Het is wel weer blijk dat Enzevil de plank compleet misslaat, want de precieze aanleiding waarom ik de discussie onderstaand met jou aanging was niet om nieuwe ideeën te presenteren, maar kritiek te uiten op het feit dat je met de gegeven (onderbouwde) [kritiek en feedback](http://www.pu.nl/community/discussions/discussion/ik-kon-het-contact-met-de-mods-topic-zo-snel-niet-vinden/), die de Community een tijd geleden aan de moderatoren gaf, niets gedaan hebt - althans, dit kon ik uit [deze comment](http://i.imgur.com/i9eWhzK.png?1) van jou trekken. Je stelde ook nog doodleuk dat er met de feedback van ons wat gedaan wordt, maar achteraf leg je vervolgens het advies neer dat ik maar onderbouwde kritiek en verbeteringspunten moet leveren in plaats van *''willekeurige comments met: 'klote moderators van pu' ''*, voordat je het serieus neemt. Wij hebben godverdomme als geheel, collectieve Community al onderbouwde feedback gegeven; **3 weken geleden!**

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hieruit vloeide mij geïrriteerde, bot- en grofheids kritiek, wat overigens niet persoonlijk richting één persoon gericht was, maar bedoeld was als een algemene indicatie dat ik het zat ben dat er altijd wel een moderator is die zeikt; *''de community zeurt altijd bij elke beslissing die wij nemen en we krijgen geen onderbouwde feedback.'', want wij hebben onze mening en feedback uitgebreid gepresenteerd in dat desbetreffende topic dat ik gelinkt heb.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Overigens ligt er ook schuld bij Noatak, want hij houdt er geen rekening mee dat het desbetreffend gelinkte topic met feedback en kritiek niet een sticky-post kan zijn in dit onpraktische gastenboek-experiment, waarvan ooit een bokkepoot dacht dat het een uniek concept was dat beter zou zijn dan een overzichtelijk forum.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zou overigens fijn zijn als consequent blijft en een gedeelte, of het in z'n geheel serieus zou nemen, zoals je aangaf dat te willen doen; om samen met de moderatoren en gebruikers van dit tergend onpraktische gastenboek er toch een gangbaar en gezellige Community van te blijven behouden én te verbeteren.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Gooi gewoon een ban op Ramonimus maximus zeikus Nee, dan zou ik hem eerlijk gezegd toch wel gaan missen. Ze moeten hem gewoon een limiet van drie of vier posts per dag geven. Meer dan genoeg. Dan heeft men weer even genoeg Ramon gehad en wellicht zal hij dan voortaan eerst nadenken voordat hij weer op 'verstuur' drukt, dus zal de kwaliteit van zijn posts misschien zelfs iets omhoog gaan!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...