Ga naar inhoud

Het glitch topic


ErieNator

Aanbevolen berichten

Er is zat werk maar je hebt meer kans om zelf iets op te richten of starten dan ergens aangenomen te worden. Als je game art and development gaat studeren of iets in die richting hou het dan vooral niet bij de opdrachten die je op school krijgt. Doe zelf studie en probeer er naast een studie ook een hobby voor je van te maken. Probeer continue met een game bezig te zijn, in je eentje of beter nog met je mede leerlingen. Wacht vooral niet af op je opleiding en onderneem zelf stappen. Een opleiding als Ict is ook handig om te hebben. Een artist die kan programmeren is een gouden combinatie in de game branche. Of een kennis die veel indie's willen hebben is iets van bedrijfskunde, ook een opleiding die je er indirect in kan rollen. Denk vooral niet dat een baan in de gamebranche je komt aan waaien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De game-richting is erg gevaarlijk op het moment: er zijn meer studenten dan banen. Je zou dan dus of naar het buitenland moeten, of geluk moeten hebben. Zorg er sowieso voor dat je zeker weet dat het je droombaan is en je er alles voor wil geven, het is echt geen studie die je even simpel hogerop helpt, het komt vooral uit jezelf. En als je dan een zo hoog mogelijke banenkans wil, zet je enorm in en zorg ervoor dat je echt heel goed bent en al snel een knaller van een portfolio opbouwt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik jou was dan zou ik gewoon een opleiding tot allround programmeur volgen en in de tussentijd zoveel mogelijk games zelf gaan maken. Dev's staan niet te wachten op mensen van de game-opleiding, maar willen goed programmeurs die ofwel gespecialiseerd zijn, ofwel erg creatief. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan als indie-dev, maar dat betekent wel dat je zelf alles(zeker in het begin) moet regelen en ontwikkelen. Zie ook het interview met Rami Ismael: http://www.pu.nl/media/video/pu-tv/pu-live-gemist-rami-ismael-van-vlambeer-en-batman/ Vooral vanaf een minuut of 38.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Ik had zojuist in Crysis 3 multiplayer een hele rare glitch. Zodra de match begon haalde ik gelijk allemaal random challenges en nu heb ik ineens een K/D van 11.63. WTF. We hebben allemaal wel eens zo'n rare glitch gehad. In dit topic kan je praten over de raarste glitches die je ooit bent tegengekomen. Welke rariteiten ben jij tegengekomen in games?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...