Ga naar inhoud

CdAB 81 [LXXXI] Ze noemen mij een hond omdat ik fok met elke teef


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 960
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4150755/2015/09/27/Aankondiging-NASA-Mysterie-rond-Mars-opgelost.dhtml Idd op de site van Nasa zelf maar ook op AD.nl in de link hierboven. Als ze gaan onthullen dat er water is, ben ik best teleurgesteld. Zo bijzonder vind ik dat namelijk niet. Het stikt in the universe namelijk van het leven en water.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja is dat zo over dat ijs? Ik wist dat niet eens. Wat ik wel weet is dat er een soort van piramides op Mars staan. Ik heb liever dat Nasa gewoon aankonigd dat er extraterrestrial intelligence life bestaat en dat we al honderden jaren worden bestudeerd door hun. Time for disclosure. Misschien komt het dan een keer goed met onze planeet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb Youtube video's gezien over Disclosure en daarin komen o.a. ook mensen aan het woord met hoge rangen van de American Airforce, CIA etc. en die vertelden dat we al jaren worden bezocht/in de gaten worden gehouden door aliens. Het schijnt dat niet alleen voor ons en de planeet slecht is, dat het slecht gaat, maar ook voor de universe zelf. Dus ik zie dat wel als een reden om ons hulp te bieden. Wij zijn zo primitief als wat en kunnen wel genoeg hulp gebruiken. Het feit dat we nog steeds gebruik maken van fossiele brandstoffen en ouderwetse verbrandings motoren gebruiken zegt eigenlijk ook genoeg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was net lekker op en hoog tempo aan het fietsen, en terwijl ik mensen inhaal wordt ik omver gereden door een man op en scooter. Nu heeft mijn hoofd een drie keer zo groot volume.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nouja ik denk dat ze zelf ook niet veel met 100% zekerheid kunnen zeggen en dat meeste zaken vooral speculatie zijn. Je kunt geen nieuwsberichten de wereld in sturen over zaken waar je niet helemaal zeker van bent. Daarnaast; misschien weten ze ook meer, maar is er meer onderzoek naar nodig. OF ER ZIJN GEWOON ALIENS MAAR DE MENSHEID IS ER NOG NIET KLAAR VOOR OM DAT TE WETEN!!! Ik hoop stellig op dat laatste (:

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...