Ga naar inhoud

CdAB 81 [LXXXI] Ze noemen mij een hond omdat ik fok met elke teef


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 960
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

@Zobaba, Ten eerste mogen die tere frontpage zieltjes ook wel eens meemaken dat niet bij het minste en geringste er meteen naar de juf/mod/redactie gerend kan worden en deze ingrijpt omdat tere puberzieltjes beschermd moeten worden, omdat er anders geen lezers (behalve ouwe gekken met een zolder vol games) meer over blijven. Ten tweede vind ik het naar dat mijn moeder veel minder goed kan pijpen dan jouw moeder, zal vast komen door het geen overvloed aan ervaring hebben. Nu moet ik zo nu en dan mijn frustratie uiten, vanwege de slechte prestatie die mijn moeder neerzet tegen opzichte van die van jou.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

"U scoort laag op verborgen narcisme en hoog op openlijk narcisme" IMO is dit echter een vrij onzinnige test. Je kan namelijk niet aangeven tevreden te zijn met jezelf zonder als iemand met narcistische trekjes aangemerkt te worden. Dat zou de mensheid opdelen in narcisten en mensen met een minderwaardigheidscomplex.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nephilim noemen ze hun. Het meer het gedrag en wat men ervaart heeft. Zoals dat ze vaak in dromen voortkomen, doen alsof ze het beste voort hebben, vertonen zich als prachtige wezens, men verkracht in hun slaap, slaap verlamming veroorzaken, vaak een geur van vuur afgeven. Dat zijn ervaring die over de hele wereld gebeuren, dus niet dat het cultuur gebonden is. Mooiste is, men die de naam Jesus Christus tijdens die ervaring uitspreken meteen verlost zijn van die lui, of als men hun vraagt dat als ze Jesus beschouwen als hun Heer, dat staat namelijk ook in de bijbel: http://www.kingjamesbibleonline.org/1-John-4-1_4-3/ Maar goed mocht je bronnen willen kijk dit als je je verveelt, die docu legt het beter uit dan ik ooit kan: https://www.youtube.com/watch?v=VzAkxS3tMCA Waar het op neer moet komen is dat men aliens/demonen gaan zien als hun enige red middel (iets wat de laatste jaren ook veel gepusht is door middel van docu's en andere bullshit op TV en New Age hippies maar al te graag willen) terwijl ze eigenlijk het slechtste voort hebben en het werk van de Duivel verrichten, wie weet.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Over dat ervaring gedoe, men ziet hun vaak als grijs, lang en met zwarte ogen oftwel onze standaard idee van een alien, daarbij zegt de bijbel dat demonen dus niet de naam Jesus kunnen uitspreken of liegen dat hun heer Jesus is. Als men dus de naam Jesus roept tijdens zo'n ervaring zijn ze dus verlost van die 'aliens'. Wat gauw dus ook weer een link maakt wat de bijbel als demonen ziet, maar goed dat moest wel duidelijk zien.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...