Ga naar inhoud

CdAB 81 [LXXXI] Ze noemen mij een hond omdat ik fok met elke teef


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 960
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Nice man wel gelijk opgehaald en geactiveerd? Nu maar hopen dat het spellen zijn die je nog niet geregistreerd had. Allemaal geregistreerd (op een na, die was verlopen afgelopen maart) Probeer al sinds 4 uur te bestellen, maar die site is helemaal down.. Misschien een mailtje sturen naar support wat ik nu kan doen
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik reis ook dagelijks met de trein en er zijn 2839572093912 andere redenen waarom NS zo vaak vertraging oploopt. Seinstoring, vertraagde sprinter voor je, wisselstoring, uitgevallen trein die niet weg kan op het spoor, machinist is spoorloos (pun intended), er loopt een dier langs het spoor, aanrijding met voertuig (die had ik vandaag), het regent een beetje... Deze shit komt veel vaker voor dan ''aanrijding met een persoon''. Dus om nu te gaan zeuren over vertraging door treinspringers is ook weer zoiets.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Volgens mij speelt ook een gevoel van ongemak bij zo'n incident, waarop mensen ''stoere taal'' gaan bezigen als: hé kut nu kom ik te laat voor skool of kan ik niet genoeg mensen gaan oplichten in het callcenter. Blijft natuurlijk rot voor mensen die echt in problemen door vertraging. Er is een woord voor dat gevoel van ongemak, en dat woord is ergernis. Natuurlijk is zelfmoord intens triestig, maar wanneer iemand besluit voor de trein te springen schaadt hij daar meer mensen mee. Dat vind ik egoïsme van een andere orde dan mensen die boos omdat ze vertraging hebben. Natuurlijk staat het betrokken en wijs om je om de zelfmoordenaar te bekommeren, en om de ergernis van mensen psychologisch te duiden als "ongemak", maar feit blijft dat iemand door voor de trein te springen anderen mee de ellende in sleept. Ik vind het niet meer dan terecht dat mensen daar kwaad om worden. De doden verdienen niet meer respect dan de levenden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...