Ga naar inhoud

CdAB 81 [LXXXI] Ze noemen mij een hond omdat ik fok met elke teef


Maikush

Aanbevolen berichten

  • Reacties 960
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb een keer opgetrokken met een groep Zweedse mensen. De meisjes zijn echt knap maar ik moet je teleurstellen Orangemic, de mannen zien er niet uit. Bijna net zo lelijk als Engelsen.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren bij Leidens ontzet was mijn ex-date er ook en ze appte me dat ze niet wist waar iedereen was. Toen ging ik bellen maar ze was dronkjes en ik vroeg waar ze dan was maar ze deed kut en ze zei heel trots dat ze boys had gezoend en dat als ik niet aardiger deed dat ze dan nog een boy ging zoenen wat ze ook heeft gedaan. Daarna heeft ze nog twee uur excuses aangeboden en ik heb alle contact verbroken nu dus als iemand interesse in me heeft stuur maar een bericht groetjes AJ (Arendjan)

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren bij Leidens ontzet kwam er een wijf dronken naar mij en m'n squad toe. Ze was verdwaald en ze zei dat haar ex-date hier ook ergens rond liep en ze wou hem jaloers maken door met ons te gaan zoenen. 'Niet eens een ex-vriendje?' Vroeg iemand. Ze ging huilen. Terwijl ze huilde kuste ze mijn gappies een voor een en daarna appte ze d'r ex-date dat ze boys had gezoend en dat als hij niet aardiger deed dat ze dan de lekkerste boy van de stad zou gaan zoenen. Ze gaf me een zoen en ik gaf haar en klap en zei: 'Fok jou met je passief-agressieve uitdagingsgedrag' en gooide haar vervolgens de sloot in. Toen ze er eenmaal uitgeklommen was zei ik dat ze zich moest gaan schamen, ik zei: 'als je die boy terug wil moet je gewoon eerlijk tegen hem zijn en je gevoelens uitten' (en nog meer van dat soort ongein). Ze gaf toe dat ik gelijk had en ze zou haar excuses gaan aanbieden, maar niet voordat we geneukt hadden op het toilet. Tijdens de plasseks brak een getroebleerd man met bindingsangst ineens het wc-hokje open en hij vroeg: 'zullen we met z'n drieën iets beginnen?' 'Maar niet te serieus alsjeblieft, want dan ga ik wegrennen'. We trapte hem dood en voltooide onze plassekssessie. Daarna namen we afscheid. Was een leuke avond, ik weet alleen niet meer hoe dat wijf heette, het was iets met Orange ofzo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...