Ga naar inhoud

CdAB 90 [XC] Een streampje per dag, dan raakt Ramon niet van slag


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Alleen op zaterdagochtend, als: - Het regent - er een regenboog verschijnt in Koeweit - er een een koe in het weiland naast mijn huis staat - Het volle maan is geweest de nacht er voor - het op het tijdstip 11:37 is - Er een kiwivrucht wordt geconsumeerd binnen een straal van 5 km vanaf mijn exacte positie En het belangrijkste - Als ik er zin in heb Als deze voorwaarden worden voldaan, stuur ik een foto.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dat om de zoveel tijd mensen gebanned worden voor (...) naakte kutten (...) hakenkruizen (...) dan geen keus. De regels zijn me redelijk duidelijk, wat ik me dan afvraag is waarom Respawnguy een ban krijgt voor het plaatsen van aardbeien en Marcos geen ban krijgt voor het plaatsen van de naakte kut? >Verder zie ik helemaal niets in het idee om waarschuwingen openbaar te maken. (...) gefrustreerde tieners die gezamenlijk het randje opzoeken en speuren naar inconsistentie in het modbeleid. Naar mijn idee wordt de laatste tijd juist veel vaker de grens opgezocht (ofwel opzettelijk overschreden) vanwege het totaal afwezig zijn van een stukje transparantie in combinatie met onbegrip wegens nul informatieve posts van mods, terwijl laatst een stukje door 15 users (als het niet meer is) ge-copy-past met de vraag om uitleg van een bepaalde actie. >Je ziet het wel op het moment dat mensen gebanned worden. Ik kijk nou niet dagelijks bij elke users of ik nog op z'n profiel kan kijken, wat mij betreft is een zinnetje; "Respawnguy is gebanned vanwege pornoplaatje voor 5 dagen." al voldoende. Inzake Doggyhair, (...) PM aan ons kenbaar maken. We nemen het sowieso in overweging. Ok, duidelijk. Voor het opzettelijk sfeer verzieken mag wat mij betreft best een sanctie op staan. Wanneer dat is is aan de mods uiteraard. Dat ik van mening ben dat dit in geval van DoggyHair aan de orde is zal ik nog in een PM verwoorden. >Misschien ben ik niet de beste persoon om hierop te reageren omdat ik ook pas twee dagen rondhuppel, maar goed, als ik iets fout zeg roepen de andere mods me maar terug. Ik vind dat je het tot nu toe prima doet.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>De regels zijn me redelijk duidelijk, wat ik me dan afvraag is waarom Respawnguy een ban krijgt voor het plaatsen van aardbeien en Marcos geen ban krijgt voor het plaatsen van de naakte kut? Overigens in dit natuurlijk pure specualatie vanwege het ontbreken van enige informatie.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Jas waar blijft mijn biertje. Ik weet eigenlijk niet waarom ik 'm in de koelkast heb gelegd, maar ik stuur 'm zaterdag op. Tenzij je natuulijk ook langs Labbers komt zaterdagavond om 'm op te drinken. ;-) http://i.imgur.com/LvwXmQb.jpg

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...