Ga naar inhoud

Hentai/Ecchi/Waifu/Futanari Topic


wo538

Aanbevolen berichten

Ik denk dat Merkz je alleen wilt attenderen op het feit dat het een ongepast woord is. Ik denk dat je dat nu, misschien vanwege je leeftijd, nog niet inziet of nog niet in wilt zien. Ik denk, en ik hoop, dta je het woord nog steeds gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een jaar of 40 a 50 bent. Ach...wie weet ben je dan al lang doodgegaan door kanker, who knows...
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 224
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Marcos, ik zie net toevallig in het CdAB dat je 31 bent. Is jouw standpunt altijd al geweest zoals 'ie nu is of was je vroeger ook wat mondiger, om het maar even zo te zeggen? Niet aanvallend bedoelt, ik ben gewoon benieuwd naar je kijk hierop en eventuele groei en veranderingen hierin. En sorry voor het kapen van je topic Noatak, maar het is er volgens mij alleen maar op vooruitgegaan, met je vieze plaatjes.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Marcos, ik zie net toevallig in het CdAB dat je 31 bent. Is jouw standpunt altijd al geweest zoals 'ie nu is of was je vroeger ook wat mondiger, om het maar even zo te zeggen? Niet aanvallend bedoelt, ik ben gewoon benieuwd naar je kijk hierop en eventuele groei en veranderingen hierin. Nou sinds ik ontvoerd ben geweest door aliens ben ik ontzettend veranderd...nah kiddin'... Nee ik heb nooit gescholden met k*nker. Heb het altijd een beetje zielig gevonden als mensen dat deden, ook toen ik 14 jaar oud was en nu nog steeds. Ik stuur graag mensen naar hun moer als ze me niet bevallen, ondanks dat ik een heel chill persoon ben, maar dat doe ik niet met het woord k*nker.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Ayy nou dat deze topic toch is aangemaakt... Ik heb een weer een beeldje voor m'n collectie gekocht: ![https://media.archonia.com/images/samples/13/00/211300_s6.jpg](https://media.archonia.com/images/samples/13/00/211300_s6.jpg) Chitoge van Nisekoi! Super cute yo. Geen idee of dit nieuws ook al in pu.nl stond maar het schijnt dat zij ook in Super Mario Maker komt [http://www.ign.com/articles/2016/02/19/nisekois-chitoge-comes-to-super-mario-maker-in-japan](http://www.ign.com/articles/2016/02/19/nisekois-chitoge-comes-to-super-mario-maker-in-japan)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...