Ga naar inhoud

CDAB 94 [XCIV] Op elk slotje past een deksel


Gilan11

Aanbevolen berichten

> Wij zijn in staat om dieren (redelijk) pijnloos en stressloos te slachten. > Dunne kijk dit eventjes voordat je weer onzin uitkraamt: https://www.youtube.com/watch?v=jiNciUtOr-k Earthlings is wel weer een extreem voorbeeld, in Nederland is dit echt wel substantieel beter geregeld dan de VS. En als miereneuken; Dunne zij dat wij er in staat toe zijn, niet dat het er zo aan toe gaat, maar gelukkig gaat het prima hier.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 991
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik eet zelf overigens gewoon vlees maar mij hoor je dus ook niet janken om een dode olifant in Azie. Punt is dat ik vind dat als je jankt om een olifant die overlijdt in Cambodja je een beetje hypocriet bent als je dagelijks dierenleed achter je kiezen schuift. @DunneDraak, misschien heb je dan over die scharrelkippen wel een punt. Maar lang niet alle mensen eten scharrel- of biologische kip en daarnaast eten die mensen dan ook nog varken, en die hebben het in ieder geval minder fijn meestal. Dan gaan zeiken op een dode olifant vind ik apart. Zeik dan helemaal niet want je werkt zelf mee aan dierenleed.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Nou AJ, volgens mij zijn wij mensen ook dieren. Alleen zijn wij de meest achterlijke dieren die er bestaan en we zijn nog zo arrogant om te zeggen dat we nog intelligent zijn ook. Creatief zijn we zeker, maar intelligent niet anders had het er hier namelijk veel mooier en beter uitgezien. Wat ik bedoelde was dat mensen een dier zijn gedrag al gauw vanuit menselijk perspectief proberen te peilen, en dus bij bepaald gedrag een bepaalde gemoedstoestand toeschrijven terwijl dat helemaal niet mogelijk is voor hun.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geeft het toe. Ik ben een hypocriete teringlul want; ja ik bent anti dierenleed en hou veel van diertjes, maar ondertussen eet ik wel gewoon vlees. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de laatste maanden wel probeer te minderen met vlees. Maar godverdomme wat blijft het lekker. Het liefst heb ik dan wel biologisch vlees waarvan je weet dat het beesje een lekkert bestaan heb gehad in de wei. Maargoed...ik blijf een hypocriete teringlul, eerlijk is eerlijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>ondanks dat mensen ook dieren zijn. Waarom onderscheidt je dan steeds mensen en dieren? Mag wel duidelijk zijn dat wij nogal een hogere, sterkere en slimmere macht zijn dan de rest van deze aardkloot en dat ons onderscheidt van dieren, daar ga ik mij als niet schuldig om voelen. Constant janken dat mensen stom of achterlijk zijn en wensen dat de mens verdwijnt wordt ook snel oud. Naast dat, een groot aantal mensen verneukt het voor andere maar er zijn er ook een groot aantal die wel het beste voort hebben, dat is altijd zo geweest met de mens en naast alle ellende en fouten zijn het juist de oplossingen die ons steeds een stukje verder brengen. Als je de mensheid zo kut vindt kun je nogal altijd een Breivikje doen, of een cult beginnen en vervolgens massa zelfmoord toe roepen zou niet de eerste keer zijn. Hou nog wel van je.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook even rekening houden dat wij de enige zijn die steeds ons verder ontwikkeld met een rap tempo en door die ontwikkelingen ook steeds oplossingen moeten vinden voor eventueel dingen die erbij komen kijken. Mensen streven steeds naar iets en hebben steeds doelen en hogere eisen die wij stellen, een dier dat leeft maar en doet zijn ding.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...