Ga naar inhoud

Het Algemene Film Topic


Daenerion

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Kunnen jullie mij wat aanraders aanraden? Ik wil films die een beetje op Pulp Fiction lijken of iets wat in de buurt komt van mijn lijstje hieronder. Het liefst in het genre Crime, Drama of Thriller. Gezien: The Departed Reservoir Dogs Snatch Lock, Stock & 2 smoking Barrels Inception Godfather 1,2 en 3 Scarface Fight Club ( niet gezien maar het einde is gespoiled door iemand) Django V for Vendetta Goodfellas Casino Shutter Island I Am Legend Se7en Inglorious Basterds. Er zijn er wel meer maar ik kom er even niet op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks voor de reacties. L.A. Confidential The Social Network Jackie Brown The Girl With the Dragon Tattoo Blood Ties Malavita The Untouchables Glengarry Glen Ross Insomnia Memento Fargo The Usual Suspects ^ dit heb ik nog niet gezien. de rest wel. Ik ga nu gelijk met the usual suspects beginnen. Nogmaals bedankt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je voor je redenering detwan en vooral met het eerste punt ben ik het met je eens. Maar kende Nebraska nog niet en heb ff de film trailer opgezocht. En ik weet nu al Dern meer kans maakt hij is 60+ . Hij speelt in een zwart-wit en misschien acteert hij zelfs nog goed in de film :P. En Dallas Buyers Club lijkt me ook wel een vette film. Maar dan zie ik McConaughey even veel kans maken als Leo. Maar ik blijf bij mn punt dat Leo die kut oscar verdient. Al was het alleen maar omdat hij in alle andere films waar hij goed in was er geen een heeft gekregen :P
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...