Ga naar inhoud

CDAB 32 [XXXII] Gij zijt geprezen, onze lieve Heer; Ed Wiggemans.


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,5k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ramon. Ik heb een goed functionerend mobieltje en ook op mijn IPad gaat het scrollen in topics erg moeizaam. Ik denk echter dat het meerendeel van de bezoekers hier, de website op een mobiel/tablet bezoeken. Grappig dat je nu zegt dat je het probleem volledig begrijpt, eerder heb ik je nog zien zeggen dat je het hele probleem niet begrijpt. Ook grappig dat je begint over ''wat als ik vind dat er te veel tekst is op een pagina'', dat is pas een drogreden. Begrijp mij niet verkeerd, ik kan soms best lachen om je GIF'S. Maar je moet wel weten wat leuk is en niet. 5 GIF'S op een dag, prima, 30 op een dag gaat echter te ver.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je trouwens dacht dat een wentelend gebouw al een prestatie was, dan heb ik hier de ''Kingdom Tower'' voor je; een 1000 meter (1km) hoge toren die in Jeddah, Saudi Arabië wordt gebouwd. http://img812.imageshack.us/img812/1919/clipboard02it.jpg http://img811.imageshack.us/img811/1756/clipboard03c.jpg http://img845.imageshack.us/img845/1701/clipboard04n.jpg http://img832.imageshack.us/img832/9181/clipboard06h.jpg http://img231.imageshack.us/img231/8079/clipboard07b.jpg http://img217.imageshack.us/img217/9628/clipboard08p.jpg http://img546.imageshack.us/img546/9467/clipboard09d.jpg http://img31.imageshack.us/img31/9697/clipboard10t.jpg Bron; http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=525819 (goede website om wereldwijde bouwkundige projecten in de gaten te houden)

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Bij mij kapt m'n telefoon er ook soms mee door al die GIFs. Ik zet in de instellingen dan afbeeldingen uit, herlaad de pagina, lees wat ik wil lezen en zet ze dan weer terug aan. Easy fix! Hoe zet ik afbeeldingen uit op mijn mobiel? Heb het idd meerdere keren geprobeerd maar kan nergens het juiste knopje vinden. Anders had ik het natuurlijk allaaaangggg gedaan.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor wie dat ook interessant vindt, een vergelijking tussen Dubai in Spec Ops: The Line en realiteit; SO:TL http://img.gfx.no/1276/1276205/Spec_Ops_The_Line_Nov2011_1.jpg Realiteit http://static1.businessinsider.com/image/511931b46bb3f74604000013/dubai-is-planning-an-epic-comeback.jpg Degene die SO:TL hebben gespeeld herkenne de twee identieke gebouwen in het midden http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Dubai_Marina_and_JLT_on_18_October_2007.jpg http://4.bp.blogspot.com/-J72LuNNa4LU/UeSdR4SyHMI/AAAAAAAAJOU/hNgqGBm14Ao/s1600/islas%2Bdubai%2Bemiratos%2Barabes.jpg

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

''Slowchat''. Hier het eerste CdAB, met de bijbehorende richtlijnen zegmaar: http://www.pu.nl/community/discussions/discussion/cdab-1-slowchat/ Ik zeg niet dat het zo moet, ik zeg sowieso niet hoe het móet (Wie ben ik om dat te zeggen), maar ik zou het waarderen als we weer op het oude pad verder zouden gaan.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als de constante doorvoer van nieuwe berichten je niet zint, dan maak je toch gewoon een eigen ''Arendjan Slow-Chat. 1 bericht per week!'' topic aan? Geen reden om hier huilie-huilie te gaan doen, simpelweg omdat iets veranderd is. Het leven is een constante stroom van veranderingen wen er maar vast aan.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...