Ga naar inhoud

CDAB 34 [XXXIV] ''Maar wordt de PU kinderachtiger of word jij ouder?'' ~ Labberstoteles


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik moet trouwens iets bekennen. ramondebruyn1 en Arendjan zijn beide dubbelaccounts van mij. Ik lijd aan een ernstige persoonlijheidstoornis. Ik weet niet wie ik ben en ook weet ik niet hoe ik me moet gedragen. Daarom heb ik twee denkbeeldige vrienden aangemaakt die me proberen over te halen hun visies over het leven op te volgen, zodat ik vervolgens mijn echte innerlijke ik kan vinden. Ramon is de h
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet trouwens iets bekennen. ramondebruyn1, Arendjan, 1UP, Dunne en Dikkedraak zijn dubbelaccounts van mij. De complete chaos in mijn hoofd heeft me op het punt gebracht dat ik denkbeeldige vrienden aanmaak, en dit houd maar niet op. Het is alsof kinderen geboren zijn. Ramon was mijn eerste en toen kwam Arend, ik was zo zielsgelukkig, dat ik door ging, maar nu, valt het leven in een diep duister gat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik wou verder spreken. Maar dat mag niet van Ramon, met dit rare verhaal zou ik mijn rationaliteit opbreken. Maar Arendjan zegt YOLO leef het ongetemde leven zoals we dat in de randstad doen. "Niet nadenken, gewoon zeggen". Naar wie moet ik godsnaam luisteren. De rationele eunuch met de dure woorden of de ongetemde Molukse Macho uit de ghetto's van de randstad? Ik weet het gewoon niet meer! Laat ze ophouden!
Link naar reactie
Delen op andere sites

''Neen!'', exclameerde de ogenschijnlijk bejaarde bestuurder van de Fiat 500, ''ik, Charlemagne de Grote, Keizer der Karolingische rijk heb recht van doorgang!'' ''Houdt je bek dicht, ouwe'', zei de chagrijne Nijmegenaar terwijl ie nonchalant terug in zijn BMW 7 series stapte en wegreed van de frappant uitziende man met oubollige kledij, één lange witte baard en kroon op het hoofd. 'Charlemagne' smeet uit frustratie zijn bol met christelijk kruis erop neer op de stenen van het Keizer Karel plein en vertrok stampvoetend van de rotonde.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...