Ga naar inhoud

CDAB 34 [XXXIV] ''Maar wordt de PU kinderachtiger of word jij ouder?'' ~ Labberstoteles


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Maar Ramon.... :((( zonde om zo'n tasje gewoon weg te gooien toch...?? http://2.bp.blogspot.com/-FaTqyDF2iOo/T3m6PLKd6sI/AAAAAAAAB58/oKCRvx_MPvM/s1600/DSCF5327.JPG

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Franse kids met piepstemmetjes die denken dat ze heel wat zijn. Hetzelfde geld voor amerikaanse koters. Hackers die DNS servers maken om zo snel aan geld te komen en het dan aan iedereen gaan uitdelen (ja, dat gebeurt nog steeds), waardoor de heists al ruim een paar maanden zijn vertraagt. En zo zijn er nog wel wat meer dingetjes.. Vooral de 13-jarige Amerikaanse stronttelg met ADHD teveel.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>De prijs boeit me niet zo veel gezien ik hem icm een abbo toch gratis krijg. Ik begin nu alleen wel te twijfelen tussen de Sony Xperia Z2 en de Samsung Galaxy S5. Die Z2 is beter bestand tegen water en heeft een wat minder cheap design. Alleen wel jammer dat de camera van de z2 nagenoeg het zelfde is als die van de Z1 (welke niet al te best was in vergelijking met de S4). De Xperia Z2 ziet er verdomd mooi uit! De specs zijn daarnaast ook lekker hoog. Over de camera betreft is 20.7 megapixel verdomd veel! Volgens mij was de Z1 camera zelfs beter als de S4 camera met 13 megapixel. (bron: http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Sony-Xperia-Z1-Compact-vs-Xperia-Z1-LG-G2-iPhone-5s-Samsung-Galaxy-S4-HTC-One_id3561) Daarnaast is in mijn ogen design beter als een camera. Je ziet je telefoon elke dag, en als je er zoveel geld voor gaat uitgeven kan je maar beter iets halen dat er goed uitziet. Een camera daar in tegen gebruik je niet elke dag. Ook gebruik ik voor vakantie foto's liever een echte camera en niet mijn telefoon. Wil je echt dat je telefoon waterdicht is? Anders kan je nog kijken naar de nieuwe HTC One. Ook bestaat er een waterdichte versie van de S4.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het aantal megapixels zegt echt heel erg weinig over de kwaliteit van een camera. Ik moet dus eerst nog even wat serieuze reviews daarover lezen. Een waterdichte telefoon is vooral leuk en redelijk praktisch. Echt nodig heb ik het niet, maar het is natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid. Een reden om de S4 te nemen zie ik niet echt. Dan kan ik beter gewoon voor de S5 gaan (het kost me toch even veel).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...