Ga naar inhoud

CDAB 34 [XXXIV] ''Maar wordt de PU kinderachtiger of word jij ouder?'' ~ Labberstoteles


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Neen. Ik blijf niet specifiek wakker om als eerste de Nachtwacht - onderhand de Dageraad - te kunnen lezen, aangezien deze altijd vol staat met informatie dat ik óf elders al heb gelezen óf niet significant is. De opvullende Le mémés ziet ik ook niet op te wachten. Heb vandaag simpelweg een vrije dag, kan uitslapen en ben een nachtmens.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uitslapen is zo lekker. Ik neem het er ook van als ik de mogelijkheid heb. Op je bed meuren tot een uurtje of 11. En daarvoor al elk uur wakker worden van de geluiden die je binnen of op straat hoort. Om vervolgens weer met een glimlach in slaap te vallen tot de volgende klokslag, omdat je weet dat je je stukken beter voelt dan de mensen die op dat moment al in de stink trein zitten of aan het werk zijn. En dan heb ik het alleen over doordeweeks. In het weekend is het nóg beter, omdat er dan iemand naast me ligt. Het komt wel goed van pas als je een nachtbrakertje bent, inderdaad. good life.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet je wat het is met Call of duty? Het verhaal van de single player is vaak op veel vlakken hetzelfde. Ik vond de black ops verhaallijn en world at war nog wel leuk. De spec ops en extenction vind ik niets aan en de multiplayer is gewoon fucking saai. Ik snap niet hoe mensen uren kunnen spelen en vind het alleen leuk als ik met mijn maten via de headset kan communiceren. Het enige wat ik echt leuk vind is de zombie mode. Echter ik vind het onzin om 15 euro per mappack te betalen voor 1 map. Waar ik bij de eerste black ops nog braaf alle map packs kocht was ik het bij black ops 2 zat. De maps worden vaak gekopieerd van andere maps en voegen niet echt iets toe. Ook vond ik de hele zombie mode in black ops 2 verpest. Green run (tranzit) is saai en onoverzichtelijk,die rise is al helemaal overzichtelijk. Daarentegen lijken mob of the dead en buried me vet. Lang verhaal kort:Activision enzo moeten de maps per stuk verkopen. Op die manier verdienen ze meer want 1,50 voor bijvoorbeeld een map is veel uitnodigender dan 15 voor 5 maps waarvan de er maar 1 gebruikt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...