Ga naar inhoud

CDAB 34 [XXXIV] ''Maar wordt de PU kinderachtiger of word jij ouder?'' ~ Labberstoteles


wo538

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Hahaha Jah logisch man, je kan zo neerbuigend doen maat wat je zei sloeg nergens op. En trouwens zeiken over m'n intelligentie doe je maar ergens anders, want voorlopig doe ik een universitaire studie en heb jij een autogarage BITCH Ik doe helemaal net neerbuigend. Bovendien heb ik ervoor gekozen te beginnen met een autogarage ipv een studie te volgen. Er was namelijk al een heel traject voor me uitgestippeld voor HBO>UNI en al had ik dat pad bewandeld was ik nu al ruim een jaar klaar geweest.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Er zijn meer geslachtskenmerken dan alleen de penis en vagina. Hahaha, ja maar het is wel dubieus dat er na duizende jaren in eens andere "geslachtskenmerken" zijn. Ik vond de versie van Kibakip wel duidelijk. Het is meer hoe je je voelt dan wie je bent. Dus als je als jongen graag een kutje wil, heb je nog steeds een piemel. Al dat tegemoet komen met figuren die psychologies niet in orde zijn wordt ik een beetje moe van, het kost allemaal geld, en iedereen gaat zich eraan irriteren, beide partijen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Maar het is wel dubieus dat er na duizenden jaren in eens andere "geslachtskenmerken" zijn. **Vrouw** Borsten Rondere vormen Grote en kleine schaamlippen en de clitoris (vagina) Veelal hogere stem dan man **Mannen** Penis en balzak Lagere stem Baardgroei Steviger, gespierder en ''vierkanter'' lichaam Dit is al 200.000 jaren zo.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat jij bedoelde zijn meer de ''geslachtsvoorkeuren'' of seksuele preferenties van mensen. In ieder geval, het individu mag van mij zelf weten hoe ie zijn leven indeelt, maar om nu specifiek transgender, androgynous, genderqueer of intersex als geslacht neer te zetten is gewoon onzin. Je bent man, vrouw, homoseksueel, heteroseksueel of biseksueel. Andere vormen zoals bovengenoemde zijn simpelweg levenstijlen en niet seksuele- of geslachtsvoorkeuren.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...