Ga naar inhoud

Carnaval is kut, en voor mongolen


Black Velvet

Aanbevolen berichten

  • Reacties 214
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 9 maanden later...
Wat een tieves bek trekt die rechter gozer zeg. http://www.fotodatabank.nl/image.php?mediaID=NDk5MTkwNjgwZTNlNzQ=&type=sample&folderID=OTI5MDY4MGUzZTc0&seo=RAAD-VAN-ELF-VIERT-CARNAVAL-BIJ-HARMONIKA Deze man verdient dat zijn hoofd eraf wordt gehakt door een fucking ninja. http://content3.skoften.net/images/carnaval_2011_in_maastricht/hi/Carnaval%20Maastricht%202011-3.jpg Een carnavals mongool als mongool verkleed. https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT43bQyCHj3Nx6uC2KR_gGBJKmcXtqJ1pB3G3tl-Umcl-JCcY4tMQ Zielige kut brabanders op de grond met mongolen kleding. http://www.powned.tv/images/fotos/carna_gr.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik eehmm....kan er eerlijk gezegd niet tegenin gaan... De muziek (als je het al zo mag noemen) is geschreven door de Jostiband waarbij ze 1 maat en noot aanhouden en zelfs dat verkrachten. De mensen die het vieren stralen alles uit wat Josti inhoudt Het is altijd fucking koud en dan sta je daar in je zuster uniform Het speelt zich af in gebieden met een zachte G Daar zouden ze van mij best een keer een Taliban groep naar toe mogen sturen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Muziek is kut, de meeste mensen zijn supermelig tegen je tot de dag erna, dan kijken ze naar je met een stronthumeur. Carnaval is naar mijn mening alleen leuk als er veel alcohol in het spel is, maar zuipen kan ik al 361 andere dagen. Verkleden vind ik wel het debielste wat er is. Alhoewel het gigantische aantal sletten wat dan rondloopt weer het leed ietwat verzacht. Het is een slap excuus geworden om je 4 dagen lang als een debiel te gedragen. Niks mis mee, maar het is niet mijn ding.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...