Ga naar inhoud

Carnaval is kut, en voor mongolen


Black Velvet

Aanbevolen berichten

Meeste mensen gebruiken carnaval als excuus om veel alcohol te drinken. Mensen zeggen ook tegen je : als je drinkt weet je pas hoe leuk het is. Heb je nou echt alcohol nodig om een "feest" pas leuk te gaan vinden? Meeste mensen weten ook niet wat carnaval inhoud en doen maar wat mee. Optocht en de kostuums vind ik wel leuk om te zien soms en vooral dat mensen creatief kunnen zijn, maar er zijn veelal lompe boeren die een geschilderde overall dragen, origineel zeg. Meestal zijn dat de "lompe boeren" Conclusie : kan niet wachten totdat het voorbij is. Pasen is veel mooier, lekker chocolade eten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 214
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Oja, want we staan bij alle feesten die we vieren echt nog stil bij de betekenis en oorsprong ervan (kerst was van oudsher ook gewoon de winterviering hoor!). Het feest op zich is de traditie geworden, het is niet vreemd dat mensen daardoor amper stil staan bij de oorsprong. Ik doe er niet aan mee, maar laat die mensen lekker hun feestje vieren. Laat ze te veel zuipen, lelijke vrouwen neuken en de komende drie maanden spijt hebben. En laat ze het dan volgend jaar dunnetjes over doen. Het kan mij niet aan mijn achterwerk roesten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 8 maanden later...
>Wij hoeven inderdaad niet vier maanden massaal voor te bereiden voor een weekje zuipen, ik zie geen probleem in 'hollander' zijn :D Het punt van mijn reactie was dat je doet alsof je beter bent dan Carnaval-vierders omdat je het níet viert, terwijl je, als ''Hollander'' zijnde, het waarschijnlijk nog nooit fatsoenlijk gevierd hebt en je mening baseert op wat andere mensen zeggen of op wat je op televisie ziet.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...