Ga naar inhoud

Het algemene probleem/hulp topic


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 366
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Goede vraag, het ligt natuurlijk vooral bij jou uiteindelijk. Mijn ervaring ermee is dat het een geweldig apparaatje is. Daar waar de hardware wat minder is dan de PS4 heeft het Cloud gebeuren toch wel veel voordelen. Ten eerste is XBL tot nu toe nog geen 1x down geweest zo ver ik weet, PSN alweer meerdere keren, en PSN moet een halve dag eruit liggen (wat voor Europa precies in de avond is) bij elke kleine update. Qua games vermaak ik me veel met BF4, Fifa, Lego Marvel en Dead Rising 3, en daar komt alleen nog maar meer bij. Impuls aankoop is het niet perse tho, dus goed denken voor je aankoop.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Troost omdat Sony nog steeds qua servers en onlinedienst zal achter blijven lopen. Om het nog niet te hebben over het verschil in gemak, zeker met de komende updates, heb je te vaak dat je niet kan gamen. Een goede vriend van mij diggt PS4 meer dan X1, maar hij heeft 3 dagen in de eerste 2 weken alleen al niet kunnen spelen door PSN (en hij gamet niet elke dag).
Link naar reactie
Delen op andere sites

dat xbox live beter is dan psn is gewoon een feit, xbox live heeft 300000 servers en psn maar 60000, en daar komt nog ens bovenop dat de psn community iets groter is dan de xbl comunity, ofterwijl xbox live is meer dan 6x zo stabiel als psn. Maar nu naar je vraag: ik zou me niet tegen laten houden door die 2 gratis games, zal toch niet heel geweldig zijn, waarschijnlijk cod en een sportgame ofzo, verder zijn er maar heel erg weinig nadelen als je nu al een xbox one hebt, zoals xbox music die het bij mij 1x niet heeft gedaan omdat de regio niet overeenkwam, heel erg kleine probleempjes dus. Dat er nu nog niet zoveel games voor de xbox one zijn, hoeft helemaal niet een probleem te zijn, kijk of er leuke games voor jou bijzitten, en er komen steeds meer games uit, dus voor mij is dat geen probleem. Ik zou m kopen in Oostenrijk!
Link naar reactie
Delen op andere sites

@roan do your homework. psn heeft er nog niet 1x uitgelegen sinds de release van de ps4. Je kunt namelijk gewoon gamen tijdens update's Ten tweede dat je zegt dat ps4 altijd achter blijft lopen klopt ook niet. volgens mij krijgen we volgend jaar januari gaikai en wordt dat gezien als het snelste netwerk ter wereld?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...