Ga naar inhoud

Hallo, Wilt iemand met mijn spelen?


Henkwijdeman

Aanbevolen berichten

  • Reacties 5,5k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Op verkochte aantallen ga ik niet in, ik heb het alleen maar gehoord en geen harde feiten. En je kan zoveel jezelf wijsmaken dat fijnheid een feit is, maar het blijft smaak. Ik heb net op werk x360 controller en PS4 qua ligging goed vergeleken en ik vind de x360 controller vooral bij de handpalmen lekkerder liggen omdat het wat dikker is en preciezer de vorm van je handpalm. Maar waarom moet alles als een wedstrijd worden gezien waarin de 'verliezer' gelijk staat aan kut? Ik vind de ligging van de x360 nog fijner dan DS4, maar DS4 is nog steeds een top controller. Het heeft een toffe kleur zwart die der wel slick uit ziet, het ligt veel beter in de hand dan de DS3 en de share button zal ook vast wat leuks hebben. Maar goed, dat de DS4 'zoveel beter' (jullie woorden) is dan de DS3 zegt gewoon alles over dat de DS3 gewoon veel minder was. Het voelt namelijk bijna hetzelfde in de hand als de x360 controller, en die kwam 7 jaar geleden al uit. Met andere woorden, niet verbeteren als het al goed (genoeg) is. Overigens nog niet de xone controller in men klauwen gehad hoor.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb die xBox One controller nog maar 30 minuten in me handen gehad, en dat is erg weinig om er nog echt een goed oordeel over te geven. Die van de PS4 heb ik wel 3 uur achter elkaar mee gegamed, en daar ben ik super positief over. Ondanks dat hij niet mooi is, ligt hij wel eindelijk super in de hand. In tegenstelling tot die van de PS2 en PS3. Grote vooruitgang, voor mensen met grote handen dan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag ben ik langs alles winkels in de buurt gegaan die de PS4 verkopen. Helaas hebben ze (natuurlijk?) geen losse PS4's liggen. De meesten vertelde ook dat je met reservering de Playstation rond eind januari krijgt, maar zonder pre-order je toch mag wachten tot februari. Nou nu moet ik maar gaan bestellen =P Wat vinden jullie? Kan ik de pre-order beter bij Media Markt, Nedgame of een andere winkel doen? Is er bij één van deze winkels de wachtlijst aanzienlijk korter?

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, jullie zijn zo vermakelijk. Quote alsjeblieft mijn reactie ergens op deze website waarin ik de Xbox One controller de hemel in prijs :') Ik heb dat namelijk nergens gedaan, en zeg steeds dat ik hem nog niet eens in men handen heb gehad. En het betekent wel veel voor jullie zeg, hahaha. Maar weer een gevalletje Sony fanboys: het product hoeft niet perse goed te zijn, als het maar beter is dan het product wat ik haat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...