Ga naar inhoud

Hallo, Wilt iemand met mijn spelen?


Henkwijdeman

Aanbevolen berichten

  • Reacties 5,5k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>inderdaad ik vind roan best wel een neutraal iemand qua console. tuurlijk je hebt altijd een voorkeur. maar das geen probleem:) Hij negeert alle lof die iedereen heeft op de PS4 en Dualshock 4 op alle gamesites die er zijn en haalt een mening van 2 collages en één artikeltje op internet erbij dat de One controller beter is. En dan ook nog een major Nelson avatar. Jaa echt neutraal.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, Klaas, bespaar jezelf nou maar de bullshit. Zoals ik al weinig comments geleden zei, ik zeg NERGENS dat de Xbox One controller beter is :') En hoezo negeer ik alle lof? Heb ik ERGENS gezegd dat de PS4 slecht is of kut? Of ook maar de controller, zelfde verhaal, ik heb meerdere keren gezegd dat ik het een goede controller is. Ik klink alleen als een grote fanboy omdat jij steeds bullshit als dit erbij haalt, als je subjectief naar mijn comments kijkt valt het echt wel mee.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahah, ik zei allang dat ik niet verder in ging op de verkopen in USA, ik hoorde dat het zo was maar het bleek alleen sneller te lopen. En ik werk in een gameshop, je hoeft niemand wijs te maken dat ik denk dat de PS4 geen succes is :') Nu jouw beurt om te kijken of jij ook maar iets kan terug nemen. Het valt me op namelijk dat je nooit iets terug neemt als ik je keihard beschuldig van liegen over wat ik zeg of heb gezegd, en het dan negeer. Ik hecht tenminste nog een beetje waarde aan wat ik zeg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, kom je weer over om serieus genomen te worden :') Jammer, je was altijd al een grote PS fanboy maar er kon nog normaal met je gediscussieerd worden. Nu kom je nogal wanhopig over door zeker 3 beweringen te maken wat ik heb gezegd om te gebruiken tegen mij, en vervolgens kan je het niet eens één van die punten ondersteunen met een simpele quote. Ik dacht dat je zo van je PS4 zou genieten dat je zou gaan denken waar het om gaat: dat jij fun hebt met je dingetje, maar je laat maar weer je echte kleuren zien met dat het bij jou nooit ging om dat jouw preferentie goed is, de concurrentie moet gewoon kut zijn ;)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...