Ga naar inhoud

Hallo, Wilt iemand met mijn spelen?


Henkwijdeman

Aanbevolen berichten

  • Reacties 5,5k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb dezelfde mening als Klaas. Als ik een next-gen heb, wil ik dat elke keer als ik mijn kamer in kom zit van "Fuck yeah, PS4! Spelen die shit!". Ik ben bang dat mijn interesse erin afneemt als ik er maandenlang bijna niks op die en er wel 400 doeke voor heb betaalt..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nope, al tegen mijn manager gezegd dat hij hem aan iemand ander kan geven, en ga der geen spijt van hebben. Was sowieso niet zo super om, en het enige wat me nog echt tegen hield was dat ik perse gewoon dit jaar een next-gen wou hebben. Nu het laatste beetje nut weg is moet ik mezelf niet meer goedlullen met de PS4.
Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb de knoop doorgehakt. Mijn keuze is genomen. HET WORD TOCH DE PS4! Mijn probleem was het multiplayer gebied van PS4. Maar aangezien we moeten betalen voor PS4 multiplayer neem ik aan dat dat verbeterd gaat worden. En de multiplayer game zoals Destiny speel je waarschijnlijk het best op de PS4. Het is wel jammer dat titanfall exclusief is maar miss speel ik die wel op de pc. snap mode plus skype van de xbox one leek me ook wel leuk maar de ps4 krijgt eindelijk partychat en ik geloof dat je elkaar kan zien terwijl je verschillende games speelt als ieder een ps4 Eye heeft.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarom zou Titanfall alsnog uitkomen op andere platformen? Microsoft heeft voor de Xbone het grote wapen in de vorm van gewilde exclusives op launch, waarmee ze toch nog een hoop mensen overhalen ondanks het slechte beleid van een aantal maanden geleden. Waarom zouden ze dat nu uit handen geven?
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Waarom zou Titanfall alsnog uitkomen op andere platformen? Microsoft heeft voor de Xbone het grote wapen in de vorm van gewilde exclusives op launch, waarmee ze toch nog een hoop mensen overhalen ondanks het slechte beleid van een aantal maanden geleden. Waarom zouden ze dat nu uit handen geven? Misschien kunnen ze niets anders dan het uit handen geven omdat EA in hun contract heeft staan dat het timed exclusive is want $$$$$$$$. Maar Titanfall lijkt me erg tegen te gaan vallen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...