Ga naar inhoud

The Last of Us (+demo mini review)


JahArmy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 86
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Had hem vanmiddag ook opgehaald. Zeg even een vraagje aan de mensen die hem ondertussen ook hebben. Kunnen jullie ook nog niet online? Ik wil zelf wel eerst de singleplayer uitspelen voor ik online ga kijken maar wou wel alvast de vouchercode ff inlossen en dat werkt bij mij dus niet. Hebben jullie dit ook? Zelf vermoed ik dat het nog niet kan omdat hij pas over '2 dagen' uit hoort te komen, en als ik ook purchase code doe i.p.v. redeem geeft hij ook aan dat dat niet mogelijk is, dus ik vermoed dat het simpelweg nog niet op de PSN-Store is gezet. En trouwens, de tering de tering wat een focking dik spel, een knetter gekke en meeslepende opening heeft die game alleen al! Veel plezier voor iedereen die hem gaat/al spelen/speelt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoo das balen, gister TLoU gekocht voor 65€, nu zie ik de special Ellie edition bij Media Markt in de schappen, en de normale versie voor slechts 55€. Dus i went straight back to Bart Smit, 10tje terug gekregen. Laat die Ellie edition maar zitten, ik had toch liever Joel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke iedereen die laatst The Last of us gekocht heeft: kijk uit voor de autosave bug. Er is een bug in het spel waarmee de autosave vastloopt. Je kan dan niet terug naar menu of zelfstandig opslaan. En wanneer je het spel opnieuw opstart ben je je savedate kwijt. Ik ben zo fucking 4 uur kwijt geraakt, moet ik allemaal overnieuw doen >.< Het is een kleine waarschuwing..

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb een ander probleem. Mijn ps3 leest the last of us soms niet en dan duurt het wel 15 minuten(steeds de disc eruit en er weer in) voordat ie em leest. Hij leest nog wel al mijn andere discs maar the last of us is een probleem. Ligt het aan de game?(Er zitten geen krassen op en hij is nog heel erg schoon) of ligt het aan de ps3.
Link naar reactie
Delen op andere sites

briljant spel. kan er niet meer van maken.. UC2 stond bij mij lang op de koppositie van beste game die ik heb gespeeld afgelopen jaren, maar is toch nog op het einde van t liedje verslagen door TLoU...! het begin sloeg echt even in als een bom, meteen geboeit en willen weten wat nu.. en dan dat samenspel met Ellie en Joel, geniaal, je bouwt echt een band met die twee op, zodra dr iets gebeurd met 1 van de 2 heb je echt even een kut gevoel.. hoe ze het voor elkaar hebben gekregen de spanning op te bouwen, en je NPC's te laten wantrouwen als je weer eens een 'nice guy' tegen komt, om je steeds maar af te vragen wat is ie van plan.. werkelijk geniaal. vervolgens zie je een vader-dochter liefde opbouwen, zonder dat het vader-dochter zijn, en hoop je alleen op een mooi einde, dat is gelukt, echter wel met dubbel gevoel, en je wilt weten wat nu.. ik hoop op een klein DLC pakketje :D
Link naar reactie
Delen op andere sites

Uitgespeeld. En eerlijk gezegt niet zo goed als verwacht. Begrijp me niet verkeerd, de game is zeker niet slecht, maar ook niet zo goed als in eerste instantie verwacht. De graphics zijn prima in orde en het verhaal zit ook zeker goed in elkaar. Toch komt de meeste intensiteit van de cinematics en niet van de gameplay. Gameplay is ook redelijk lineair en ik vondt em niet echt moeilijk. Single player op hard in iets meer dan 18 uur gedaan (23 uur als je de 5 uur gameplay meeteld die ik overnieuw moest spelen omdat de autosave functie het liet afweten). Zeker niet slecht, maar ik heb er moeite mee dit de beste game ooit te noemen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...