Ga naar inhoud

titanfall of killzone shadowfall


theblackterminator

Aanbevolen berichten

Neeeee, johh, meid, ga weg! Wat ben je toch een uitmuntend genie om die link te kunnen trekken, geef a.u.b. je rekening door dan kan ik mijn spaarrekening naar jou overmaken aangezien ik het niet verdien. Natuurlijk, debiel. Ik heb alleen een PS2 gehad maar veel meer gespeeld op mijn x360. Als je niet helemaal labiel bent kan je vast teruglezen dat ik niet eens zeg dat hij voor Titanfall moet gaan en dat die veel beter is. Ik zeg alleen zo simpel mogelijk: nooit in Killzone kunnen komen dus spreekt de serie me niet aan, vooral doordat ik altijd al Halo speelde als futuristische shooter en Killzone voor mij daardoor in het niets viel. Titanfall heb ik niet eens gespeeld dus daar geef ik niet eens een oordeel over, alleen wat ik van de gameplay trailers vind.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 186
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Shadowfall zou ik voor gaan op basis van de geschiedenis. Guerilla heeft altijd vette killzone's gemaakt. 1 2 en 3 waren echt goede games dus ik denk dat ze nog wel zo'n kwaliteit product kunnen afleveren. Respawn entertainment daarentegen is een nieuwe studio en het kan dus 2 kanten op. Top of flop. Bovendien lijkt Titanfall heel erg op COD on drugs en is Killzone slower paced. Dus het is een beetje waar je van houd. Ik heb liever Killzone.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ennn natuurlijk voelt Klaas zich ook aangesproken. Negatieve mening? Dat ik zeg dat de sniper er OP uit ziet in een 5 minuten gameplay video? En waar haal je de magische informatie dat ik nooit Killzone 2 & 3 heb gespeeld? Want dat zuig je ook maar weer uit je duim.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat vind ik altijd zo'n slecht argument. Ik zeg niet dat Killzone dat wel heeft maar Titanfall is best wel slecht te vergelijken met CoD. Als je alleen kan komen met het dat het ook fast-paced is kan je beter stoppen. De Titans brengt er heel andere mechs in en met het freerunnen is het niet alleen maar simpel over de grond rennen tot je iemand ziet maar zelf je route maken. Waarom heb je überhaupt de neiging om zo'n beetje elke Xbone exclusive af te kraken? Dat je de PS exclusive zo de hemel in prijst en letterlijk op geen 1 punt kan aanvallen snap ik aangezien je hyped bent voor je PS4, maar dat je je trots zo moet koesteren dat je zegt dat geen 1 game je echt het geld waard vind snap ik dan weer niet. Je loopt toch steeds te roepen nu en dan dat je ook de Xbone haalt op release? Dat 350 euro veel minder is dan 500 snap ik, maar 350 euro voor een console met voor jou middelmatige games is nog best veel geld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Respawn entertainment bestaat uit het originele Infinity Ward team van COD 4. En na gameplay gezien te hebben lijkt het heel erg op COD. Dusja die vergelijking is wel terecht. En tsjah wat betreft Xbox exclusives bashen: Dead Rising 3 heb ik altijd al gezegd dat lijkt me gewoon een heerlijke game en die wil ik spelen en voor de rest zit er niks bij. Ryse lijkt kut, Titanfall lijkt op COD, Forza is een racegame en ik vind racegames niks aan. Alleen Zoo tycoon dat vind ik dan wel weer heel vet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat bedoel je met "dat hij voor Titanfall moet gaan en dat die veel beter is"? En ik bedoel dat jij alleen negatief bent over een PS-exclusive en alleen maar positief over een Xbox-exclusive. Ik zeg niks negatief over jou, en jij reageert alsof ik je heb uitgescholden. Ook doe je net of ik jou bericht niet begrijp, en waar je dat vandaan haalt weet ik ook niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, nu moet je al PS fanboy toch maar even de volgende vraag antwoorden: vind je Halo tof? Zo nee, zou ik zeker niet Destiny op launch kopen. Gemaakt door Bungie, gameplay had veel gelijkenis, en zelfs de box-art lijkt de tweelingbroer van Master Chief te bevatten. En dan nog, Cod 4 was nog decent. En tja, dat jij het op CoD vind lijken mag je van mij vinden, schijn kan bedriegen. Maar dan alsnog, waarom betaal je ook al weer 350 euro voor de Xbox One? Je hebt eerder gezegd dat je zelfs in bijv. Knack nog meer gameplay zou stoppen. Of was dat alleen ff om voor je PS fanboy-aanhang even te bewijzen dat de launch van PS stiekem veel beter is en meer time-consuming dan die van de Xbox? En tja, Zoo Tycoon weet ik zelf nog niet eens wat van, maar van die 350 euro (voor alleen de console al) kan je ook 5 games kopen voor de PS4.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goh, Killzone bestaat nu eenmaal al lang als serie en heb ik daar dus ook al een bepaalde mening over. Killzone 1 was ook een van de eerste FPS die ik heb gespeeld maar van die serie af gegaan omdat ik Halo toffer vond. En ja, ik geef nou eenmaal Titanfall het voordeel van de twijfel tot nu toe omdat ik naast Battlefield als full-scale warfare ook wel eens weer een frisse fast-pace shooter wil, iets wat CoD zeker niet kan vervullen. En bovendien is Killzone de enige PS4 exclusive die ik niet het voordeel van de twijfel geef, gezien mijn eerdere ervaring met Killzones. Games als Knack en InFamous heb ik al van gezegd dat die mij wel tof lijken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijken me allebei ernstig toffe games, maar als ik nu zou moeten kiezen, zou ik voor Killzone gaan. Ik haal waarschijnlijk beide consoles en beide games in huis in ben altijd van de xboxen geweest, maar als je daardoor automatisch killzone kut moet vinden: schiet mij maar lek. Wat ook meehelpt is dat ik me op het moment zeer vermaak met killzone: mercenary op de PS Vita. Hoewel ik wel vind dat de multiplayer van killzone, op deel 2 na, altijd ontiegelijk matig is geweest en de single player niets bijzonders, ziet het er naar uit dat Killzone: shadowfall eindelijk een hele goeie game gaat worden. De graphics boeien me allemaal niet zo, maar ze hebben ervoor gezorgd dat de gameplay een stuk smoother is geworden en het ziet ernaar uit alsof het niet zo een verdomd chaotische game gaat worden. Daarnaast is het zo dat je base health redelijk hoog ligt: het gaat er dus niet om wie de ander het eerste ziet, je kan nog terugkomen in een vuurgevecht als het ware. Wel zitten er allemaal van die fockt op zaakjes in als drones en deploiable shit en daar heb ik een gruwelijke hekel aan. Uiteindelijk hoop ik gewoon dat Halo 5 eindelijk weer een goeie game wordt: dan laat ik beide games en battlefield 4 vallen als een baksteen en ga ik lekker die spelen. Die kans acht ik echter bijzonder klein met die heikneuters van 343 aan het roer. Daarentegen lijkt Titanfall weer een te snelle shooter te worden, dit keer met mechs. De game lijkt me verfrissend dankzij het freerunnen en de mobiliteit, maar de base health ligt laag, de gameplay lijkt me extreem chaotisch en het is van de makers van CoD: een franchise waarbinnen ik alleen cod 1 en 2 te pruimen vond.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Roan, WTF Halo reach!!??!?!?!? Sinds die Halo is Halo niet meer zo goed als dat het was. Vereist een stuk minder skill en het bevat allemaal zinloze toevoegingen zoals armor abilities die de game echt verneuken. Halo 3 dat was pas echt een hele goede Halo, toen rankte je tenminste nog met Highest Skill in plaats van gewoon XP halen. Als Halo 5 Highest Skill terug brengt en wapens en powerups weer gewoon op de map legt dan is dat voor mij een reden om een Xbox One te halen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Halo is er echt niet op achteruit gegaan sinds Halo Reach JustKloesoe! Halo Reach had toen ie uitkwam in de pu een 97 gekregen en dat is de hoogste score die een Halo in de pu ooit heeft gekregen. En het was ook een van de beste en meest succesvolle spellen van 2010. Probeer daar nog maar eens wat tegenin te brengen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...