Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

dus, als ik het goed begrijp volg jij microsoft blindelings op alles wat ze je opdragen. ook al vragen ze je voor de trein te springen voor een betere game ervaring dan doe jij het gewoon? ik had niet van jou verwacht dat je je zo als een fanboy zou opstellen. het probleem zit niet dat we geen internet hebben, het probleem zit echter dat ze het ons zo door de strot heen proberen te duwen dat ik er al geen zin in heb.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ja, of niet. Ik zei zelf al dat ze het niet meer moeten pushen, anders ben ik om. Punt is alleen dat het gebash op Xbone op mij geen effect heeft, en ik dus alleen hoef te kijken naar waar het om gaat: games. Op dit vlak staan ze voor mij dan ook al mijlenver voor. Dus nee, niks, je begrijpt het niet goed.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu mogen jullie best wel kappen met die discussie tussen jullie 2. Het verschijnt in meerdere topics. Roan koopt de Xbox One, klaasjan007 de PS4, klaar. Ik word gek van jullie discussies over niks :') Ik dacht dat het kort zou duren, maar blijft voor eeuwig doorgaan. Gekkertjes!

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die discussie over de controllers ga ik niet aan. Maar wat ik wel WEET. En wat Klaasjan ook al zei "Bovendien kun je Xbox kloon controllers ook voor de PS3 krijgen." Dus je kan altijd een ps4 halen met een Xone kloon controller. Niet bij de launch maar vast wel binnen 1 jaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Orcbama, Ben ik wel met je eens en ik weet dat er kloon controllers zijn. Er zijn er zelfs best veel. Nadeel is dan vaak dat de kwaliteit tegenvalt. Er zijn wel goede ook uiteraard, maar heb er ook behoorlijk slechte ervaring mee. Een ander nadeel van de PS3 controller vindt ik trouwens dat als ie leeg is, je hem op moet laden en niet gewoon ff batterijen erin kan doen. Maar goed .. ieder zijn ding en voor mij is dat dus niet de ps3 controller :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, daar zijn we best tegenpolen in, of niet Klaas? Al het negatieve voor lief nemen en positieve wegwuiven (bij Xbone ofcourse). Zelden heb ik met zo'n grote fanboy gediscussieerd en nog hou ik het bij de consoles. Meeste argumenten van mij probeer je te ontwijken door mij persoonlijk aan te vallen. Ik heb zelf al lang dingen gezegd over de Xbox One die me niet bevalt, maar van jou mag ik blijkbaar niet zelf een mening hebben en moet ik met de schaapjes van het internet meelopen. Thanks, but no thanks.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...