Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Xbox wint is jou oordeel. De meeste mensen pre orderen een PS4. Vergeet niet dat de xbox 360 door zijn goedkopere prijs en een jaar eerder uit een flinke voorsprong had. Als ouders of gamers met een klein budget gaan gamen kopen ze een PS4. Gratis spelen kan je delen niet weggeven. Nicholaskees, ga je stof beter doornemen. Ik koop beide consoles dus ik informeer mijzelf goed met alles. Ik kan ook concluderen dat je veel poep praat. De doorverkoop kan alleen via bepaalde winkels. De game wordt nooit meer van jou. De gratis spelen kan 1 van je vrienden spelen. Niet met ze allen. En als diegene dat spel speelt kan jij het niet. Wil je bronnen dan geef ik je die! Maar als dit je mening is: goed! Als je dit een feit noemt ga je maar je mondspoelen. Vele mensen waarderen het uitlenen van spelen op dag 1 in plaats van 30 dagen wachten ;) ^^
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar dat bedoel ik al. Waarom ga je kinect afplakken met tape? Je koopt een auto om vervolgens de peperdure autoradio met hd beeldscherm eruit te halen. Je geeft zelf al toe dat het schijt is. Ze gaan die Kinect door je strot duwen. Misschien niet in het 1e jaar. Misschien niet in het 2e jaar. Maar ze zullen het proberen. En als jullie als lammetjes naar de slachtbank gaan dan lukt het ze ook.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op [Giantbomb](http://www.giantbomb.com/) staat een artikel met geruchten over de restricties van de xbox one. Microsoft zou namelijk intern hebben besloten alle restricties (1x per 24u online, geen games ruilen, verplichte Kinect enz.) weg te doen. Dat zou echt enorm goed nieuws zijn voor de Xbox fans, maar de kans dat dit echt gebeurt lijkt me redelijk klein. Microsoft moet dan namelijk hun gehele verdienmodel opnieuw inzien wat hun echt klappen met geld kost. Er zullen dan natuurlijk meer mensen de Xbox One gaan kopen, maar of dat genoeg is om al de extra kosten waar te kunnen maken weet ik niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast, de line-up van Sony is bij launch nooit om over naar huis te schrijven. Pas in de loop der jaren, wanneer de first aprty dev's een aardige installed base hebben en goed overweg kunnen met de hardware, DAN pas komen de echte Sony games! Micro kan wel tof doen met een mooie line-up in het begin (ben jaloers op Titanfall), maar geheid dat je straks Titanfall 2, Ryse 2 etc. gaat krijgen en minder nieuwe wrede dikke IP's.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Holy shit! Nu deze belemmeringen weg zijn moet het internet wel weer tevreden zijn ;) En voor mij, ik neem niks terug omdat wat ik zei meende ik, maar hierdoor zijn er al zowat helemaal geen twijfels meer voor mijn keus! Overigens pagina nog niet gelezen want hij laad heeeel langzaam, ik denk dat het hele internet al is achter gekomen?
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://kotaku.com/microsoft-is-removing-xbox-one-drm-514390310?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Hier lijstje met restricties die volgens deze site wegvallen, aangezien andere links dood zijn op het moment.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...