Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik wil niet gaan bashen op de PS4 nu, maar als dit onwaarschijnlijke wat opeens heel twitter ook vol spamt echt waar is: Waarom is PS4 nu nog beter volgens jullie? En dit is geen uithaal maar ik ben benieuwd wat jullie nu stopt een Xbox te halen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aangezien je een brok tegen mij hebt neem ik aan dat je hebt vooral tegen mij hebt, maar nee, sorry. Ik heb nooit gezegd dat het nut heeft en het nooit proberen goed te praten. Ik heb het enkel een keer een mogelijke reden gegeven en beweert dat het mij niet deert.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kom jij van ZLMK ofzo? Je verdraait weer mijn woorden, ik zeg alleen waarom ik geen reden heb jou een excuses te geven. Ik beweer toch niet dat M$ niet hun kopers wouden naaien ermee? Ik verdedig het ook niet. Nog steeds, al dit nieuws is leuk voor degene die privacy paranoïde zijn of in een grot gamen, maar mij persoonlijk deert het weinig dat ze DRM droppen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

LOL, ik zeg net nog dat ze ongelijk hadden. Ik snap dat je me niet zo mag omdat ik van het begin aan nog hoop had op de Xbone, dus doe je ding ;) Ja, ze hadden ook altijd gelijk, maar dat heeft mijn mening simpelweg nooit beïnvloed.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu zeg je iets goeds inderdaad, de gamer won. Ik snap alleen niet de logica dat Sony heeft gewonnen. Hierdoor raken ze alleen maar kopers kwijt, zoals ik al op twitter lees van enorme aantallen mensen die toch omslaan naar Xbone. Nee, Sony verliest niet en credits naar ze dat ze stand hielden, maar voor hun winst zal dit er niet beter op gaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het vergelijken is nu wel een stuk makkelijker... Het ligt gewoon weer ouderwets aan de exclusives, en: De PS4 is kleiner, stuk goedkoper, en heeft betere specs. De Xbone heeft daarintegen kinect, en iets leuks gedaan met televisie. Het kleiner, goedkoper, en betere specs spreekt mij meer aan. En wat betreft de exclusives, zijn ze allebei ook erg goed, maar die van Sony zijn net meer mijn ding, en, ik heb de oude Sony exclusives ook gespeeld, waar ik nu graag een vervolg van zie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het was geen discussie vraag, maar als je er op staat dat ik reageer: specs zeggen nog niks want dit was ook al bij PS3 vs Xbox 360 het geval, maar is nauwelijks tot niets echt naar voren gekomen. Zelf vind ik nog steeds dat de Xbox innoverende features bied, de knoppen van de controller nog steeds op de juiste plek zit, een tot nu toe betere line-up heeft voor mijn geld en ik gewoon 10x meer vertrouwen heb in XBL dan in PSN (nooit problemen mee ondervonden).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...