Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

@roan, ik vond de Dualshock 3 al helemaal niks, maar de 4 lijkt me wel wat fijner! @cyborg, Klopt helemaal, dat is wat ik vervelend vind aan de Dualshock controllers, en heerlijk vind aan de Xbox ontrollers. @roan, Hahahahahah al 2 jaar?! hahahahhhaha dan is wordt het echt een keer einde verhaal met ze.. @OMGWTFBBQ , Neejohh, zo ver gaat het nou ook weer niet! ze brengen nogsteeds een mooi nieuwe spelcomputer op de markt, en niet alleen dat! er zit volgens mij niet echt een kans in dat zij slechtste bedrijf worden.. Hahahaahah ff op iedereen antwoorden ;)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gastenn, hebben jullie dat nieuwe bericht over de uitleg van die eens in 24UUR online al gelezen? ik zei toch dat er wel een goede reden achter zou zitten ;) maar nu ik dit weet is het voor mij ook een stuk duidelijker! zullen developers inderdaad wel heel blij mee zijn
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is geen goed bericht over dat 24 uur online gebeuren. Zijn leugens. Tis gewoon bullshit. Ze kunnen ook continu update als mensen zelf bepalen effe online te gaan. Update die ook. Zijn leugens, zodat je de waarheid niet ziet. Want denk eens na. Als jij NOOIT online gaat. Hoe checken ze dan dat jij used games hebt? Precies, niet. Daarom die 24 uur check. Effe checken dat je games niet used zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

MS is wel een beetje irritant aan het doen. Excuses zoeken om die 24 uurs online in te voeren zodat ze je straks altijd in de gaten kunnen houden. Komen ze met smoesjes als: Jaa dan kan de gamewereld constant veranderd worden. Gast dat kan ook wel zonder dat je één keer in de 24 uur online gaat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.cinemablend.com/games/Xbox-One-Games-E3-Were-Running-Windows-7-With-Nvidia-GTX-Cards-56737.html en dan vooral dit: > However, in this particular case it does look bad on Microsoft's end that they didn't even trust to run the games from their latest Windows 8 operating system. As many people questioned on Twitter, why not Windows 8? Heck, Windows 8 is what one of the Xbox One's operating systems is based on. Opting for Windows 7 during E3 seems like Microsoft may not have had the confidence in their latest OS to put on the show they required or demo the games in the best of light. en dit: >I suppose the only real damning thing about this kind of exposure is that Microsoft didn't even use “comparable specs" from the company providing them with video cards in their home console. For those of you who don't know the Xbox One will run on a modified AMD GPU that, according to Extreme Tech, is on the level of a mid-ranged Radeon 7790. I guess the 7790 wasn't powerful enough for the Xbox One's E3 games eh? They needed a real manly card like the GTX 780, eh? Lol xD!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lol, is iedereen crimineel ofzo dat iedereen zo bang is voor online zijn. Dezer tijd kan iedereen dat toch zo doen. Je had toch ook niet door dat FB jarenlang je websites kon nalopen als je had ingelogd? PS4 kan dat net zo goed al log je zelf in. Dat hij 1x per dag online gaat op de achtergrond kan me echt verdommen. En dat van die used games slaat dan weer nergens op, daar hebben we al een complot theorie topic voor ;) En nee, ik praat het niet goed, ik zeg alleen: why the fuck would you care?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondanks dat ik liever een PS4 zou kopen, snap ik ook waarom iemand voor de Xbox One zou kiezen. Het punt is alleen dat Microsoft het echt compleet verkeert aanpakt wat betreft marketing, ze maken gewoon te veel fouten. En om te bevestigen dat ik geen fanboy ben van Sony: Ik ga geen next-gen console kopen (ben helemaal overgestapt op PC) en heb zelf nu een xbox 360.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Roan mij zou het een worst wezen of de xbox 1 keer per 24u online moet zijn. Ik heb hier een prima internetverbinding en anders altijd nog mijn telefoon. Het is gewoon zuur voor mensen wie vaak zonder internet zitten, uberhaubt geen internet hebben (denk aan het leger) of mensen wie hem graag mee willen nemen op vakantie. Tevens geeft het niet echt een vriendelijke indruk. Op het moment dat er iemand in de winkel staat en niet kan beslissen, dan ziet diegene allemaal restricties bij de Xbox One, terwijl de PS4 die niet heeft.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, precies, daar maak ik me dus juist zorgen om bij de PS4. Het gaat allemaal zo gladjes. Je zou kunnen zeggen van een stilte voor de storm misschien. Wanneer is ooit iets zo perfect gelopen dat je er niks op aan te merken had. De grootste games blijken vaak vol bugs of problemen te zitten. Xbox One heeft het nu zwaar omdat ze er niet om heen draaien, waardoor ze nu harde klappen moeten krijgen van de community. Geloof mij nou maar, in 5 maanden tijd gaan er echt nog wel dingen komen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...