Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Pc wint altijd... Daarom gaat het niet over consoles. :p Hoe je het wendt of keert, pc staat altijd op nr1. Tis alleen stuk duurder, kwa aanschaf en onderhoud. @Squall Ik game zelf op de pc met een ps3 controller. :) Werkt heel simpel met het programma motioninjoy gamepad tool.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zijn ook mensen die gewoon een schijfje in een console stoppen en dan lekker achterover gezakt in hun bank (met een maat?) willen gamen voor een groot scherm in plaats van in je eentje voorover achter een bureau. Die mensen hebben geen zin om een dure PC te kopen die je moet upgraden in tegenstelling tot een console waar je een generatie mee vooruit kan, dat je dan mindere graphics hebt is dan maar zo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoezo is PC gamen nou weer duur? Een PC moet je toch sowieso hebben, jullie kopen dus en een console en een PC, weliswaar een waardeloze waarschijnlijk, maar je hebt er toch een. Verder zijn de exclusives op de PC de beste, de graphics zijn de beste. En mocht je het nodig vinden, kan je je PC aansluiten op je TV, en ook een controller erbij pakken. Oftewel, PC gamen is gewoon het beste.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik game niet op PC omdat ik geen zin heb om facking veel geld uit te geven aan upgrades. En graphics boeien me sowieso niet zoveel, als de gameplay maar goed is vind ik altijd maar. En een console is ook gewoon eenvoudig. Ik vind een PC altijd zo ingewikkeld en heb er dan geen zin in om me erin te verdiepen. En muis en toetsenbord vind ik heel irritant om mee te gamen, geef mij maar een PS controller (xbox controller is poep)!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>En nu mag je een hardcore Xbox fan zijn. Prima. Maar aub, open je ogen met wat je gaat kopen. Sony staat niet 1 punt voor, maar 10 punten. < Ik gun ieder zijn ding, maar wat een onzinnig stukje fanboy'ism. Ik vindt beide consoles niet mooi (ze staan in een kast, dus boeit ook niet). De Xbox one is van het formaat 360/PS3 wat opzich ook prima is. De 24 uurs check is een background process. Je hoeft niet online te gaan als je Xbox maar verbonden is met internet. Die check is heel logisch als je het verhaal volgt van games uitlenen, weggeven etc. Je bent nu al nooit de eigenaar van je game, ook al denk je van wel. Je bent de eigenaar van de fysieke media. De game heb je nu ook in licentie. Dat is bij de NES al zo en is strak ook bij Sony nog steeds het geval. Prijs .. toen de PS3 200 euro duurder was dan de Xbox 360 was dat helemaal ok. Want de PS3 had een grotere harddisk, card reader en had een Blu-ray speler. Nu is de Xbox duurder en is het ineens een dike faal van Microsoft. Wat "wij" gamers willen is twee concurrende consoles die over de hele levensduur van de console hun best moeten doen om "ons" gamers te overtuigen van de coolste games, beste gameplay en best overall experience. Voor mij staan ze op gelijke hoogte en hobbelt de WiiU er niet eens zo heel ver achteraan. Xbox one al even ge-preordered en de PS4 komt hier ook direct zodra de eerste exclusive uit is die ik wil spelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals ik zei het uiterlijk van de consoles boeid niet zo. Ondanks de ps4 wel kleiner is en in mijn ogen wat mooier. Maar Xone is ook niet lelijk! Die 24 uurs check is gewoon bullshit. Het is ons checken of wij onze gekochte games niet uitlenen! "Microsoft *********!" Ik ben wel eigenaar van mijn game. Want als ik mijn game koopt, en leen deze uit kunnen mijn vrienden ZONDER probleem game. Ik hoef niet aan te tonen dat ze mijn vrienden zijn, zoals bij Xone. :) En als ik hem uitgeleend hebt en krijg hem terug kan ik weer lekker spelen. Succes bij Xone. Mag jij lekker een fee betalen. Weer betalen voor iets wat je al betaald hebt. Dus wie is nu de echte eigenaar? Je kan zeggen wat je wilt over die prijs. Die 100 euro is een shock voor vele gamers. Kan je nergens goed praten. Want niemand zit op die k*t kinect te wachten. En die douwen ze nu door onze strot heen om hem VERPLICHT erbij te kopen. Jah dat is die 100 euro extra. Daar pas ik voor! En inderdaad wij willen twee concurrente consoles. Maar zoals Microsoft bezig is nu... Schijten hun eigen fans zelfs op ze. Lekker bezig als bedrijf.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...