Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik denk eigenlijk dat consumers zoiets hebben van: WTF Microsoft, nu kan het ineens wel? De sympathie voor Sony is veel groter en dat is wel doorslaggevend hoor. Ook de prijs 100 euro goedkoper is voor casual gamers(Daar zijn er het meeste van) heel belangrijk. Sony gaat denk ik de strijd om wie de meeste consoles verkoopt winnen. Maar een strijd wie de beste console heeft kan niemand winnen. De gamers kunnen die alleen maar winnen, en dat is vanavond gebeurt. Overigens haat ik jou helemaal niet. Het is gaming, niks meer, niks minder.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hele goede beslissing van Microsoft! Maar toch ga ik voor de PS4. De PS4 exclusives spreken mij meer aan, en ook de exclusieve studio's. De PS4 is goedkoper en heeft betere speccs. Maar de Xbox One is ook goed opweg! Waar ik waar van baal voor mezelf is dat Project Spark een exclusive is, en een hele mooie. En ik wil die! Maar helaas voor mij alleen voor Xbox One. Wel gelukkig voor de Xbox One fans, zodat ze een mooie exclusive hebben bij de launch! Ik ben benieuwd wat er vervolgens gaat gebeuren.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De lineup kun je eigenlijk pas iets over zeggen na de Gamescom. Beide partijen hebben namelijk een aantal dingen nog niet laten zien (vooral sony heeft een hoop first party devs die nog niks hebben laten zien). Op de controller zijn de dingen als de share knop en dat touchpad toch wel een leuke extra, maar dan moet het wel goed gebruikt gaan worden. Dat de specs bij de ps3 en xbox 360 ook al verschilden maar niks opleverde vind ik echt een slecht argument. Toen was het verschil echt een heel stuk kleiner en de ps3 architectuur was gewoon veel lastiger. Nu zijn beide architecturen vrijwel identiek dus kunnen devs echt gebruik maken van die extra kracht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Microsoft heeft hier alleen maar mensen mee gewonnen voor mijn gevoel. Voor mensen die al wisten dat ze de ps4 gingen kopen maakt deze keuze van MS natuurlijk helemaal niks uit: die kopen toch wel een ps4. Maar de mensen die van xbone naar de ps4 waren overgestapt of waren gaan twijfelen welke console ze moesten kiezen, hebben ze nu wel aan het denken gezet. Ja, de ps4 is goedkoper en ja, hij is sterker (al weet ik niet of dat veel verschilt), maar voor de rest is er nu niet veel meer verschil dan de exclusives. Anyway, dat is mijn mening, en ik weet wel dat ik nu voor een xbone ga aangezien mijn enige reden om te twijfelen met al deze DRM shit te maken had :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Om heel eerlijk te zijn denk ik niey dat ze de klanten wilden "naaien" dat zal geen een bedrijf doen. Ga niet altijd van het negatieve uit man jezus.. We weten dat jij sony leuker/beter vind dan MS, zullen we daarom met z'n alle gaan roepen hoe gemeen MS is en hoe hard ze de klanten willen belazeren?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahah BlackVelvet en NouveauRiche zijn echt heel zielig! Eerst zeuren dat Microsoft het niet goed doet, dan veranderen ze het, en dan zeiken dat ze het veranderen. Jullie zijn gewoon ps4 fanboy's die niet een normale discussie kunnen voeren over dit onderwerp, aangezien jullie toch niks kunnen toegeven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

piracy gaat niet weg, door DRM word het juist meer. kijk maar naar ubisoft, die had eers een verschrikkelijk sterke DRM om de pc games. ze verkochten niks en alles werd gepirateerd. terwijl ze die drm erop hadden gedaan tegen de piraterij, ze hadden alleen over het hoofd gezien dat de concument dit liever niet had, waardoor de concument het boycotte. ik ben dus blij dat de xbox geen DRM meer heeft want nu is er een goede open markt waarbij de PS4 niet alleenheerser werd
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar bij PC games komt de DRM puur uit de game/installer. Bij een console kan de console zelf (in tegen stelling tot een pc) daar ook aan bijdragen. Voor een pc zie ik drm niet werken, maar voor een console wel. Het werkt voor blu-ray films ook prima omdat alle hardware het ondersteund (Ik weet dat daar ook nog steeds veel piracy is, maar daar werkt DRM je niet tegen iig als je een film wilt kijken).
Link naar reactie
Delen op andere sites

>maar daar werkt DRM je niet tegen iig als je een film wilt kijken lol, weet je hoeveel films er wel niet getorrnet worden. anyway, je zecht dat DRM op een concole wel zou werken, weet je we waarom de PS3 uiteidelijk gehackt werd. dat kwam omdat de PS3 eerst linux op zich liet afspelen en dus waren alle mensen die konden hacken blij, ze konden zonder problemen hun PS3 aanpassen. todat sony het leuk vond om die linux weg te halen, toen werden hackers pissed en hebben ze alles van de PS3 opengehaald door de kern van het os open te breken. (ik heb op youtube gevolgd hoe die gasten de PS3 opengebroken hebben tot de diepste lagen van de beveiliging, ik alleen niet gevolgd of ze verder zijn gegaan om ook games erop te zetten, en nee een fimware zou niet werken, het is te lastig om uit te leggen, zoek de film op als je het wilt weten) bij de xbox kan je alleen door een omweg games op spelen. dat zou dus ook op de xbox one afspelen, hij zou zo snel mogelijk gehackt worden zodat je niet meer online hoefde, en dus zou je in pricipe een game op installeren en de game verder verkopen zonder dat MS wist dat jij de game op je HDD had
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...