Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

@OMGWTFBBQ, Ik ben er niet zo blij mee. De voordelen die er (wat mij betreft) aanzaten wegen zwaarder dan de nadelen. Ik vindt het best jammer dat ik games nu niet meer digitaal uit kan lenen. Dat ik digitale versies van games niet kan verkopen boeit me persoonlijk niet, want ik verkoop mijn games nooit. En steam werkt volgens hetzelfde principe, en daar hoor je ook niemand klagen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ja, ik weet dat er van veel films de drm afgesloopt wordt en dat ze het download circuit in komen. Maar dat neemt niet weg dat DRM je niet in de weg zit als je een orginele blu-ray wil kijken. Maar je vergeet dat met die 24 uurs checkin heel het hacken van de xbox one extreem lastig wordt. Kijk maar eens naar de 3DS van Nintendo. Als de 24 uurs checkin een key of hash zou uitwisselen en dat als dat niet klopt je xbox one onbruikbaar wordt. Dat is de xbox one hacken vol risico's. Je kan dan misschien tijdelijk wel goedkoop je games krijgen, maar als je checkin mislukt kun je mogelijk wel je console van 500 euro weggooien. Die checkin had in dit geval een goeie mogelijkheid geweest tegen piracy van xbox one games. Maar de voordelen voormij met die checkin waren toch dat ik games digitaal kon uitlenen, games kon spelen zonder dat de disk in de console moet zitten en dat al mijn games op een xbox one beschikbaar waren als ik met mijn live account zou inloggen. Die 3 punten wegen voor mij zwaarder dan die hele 24 uurs check.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@NouveauRiche, Die uitspraak over het kopen van een 360 heb ik inmiddels vaak voorbij zien komen en ik denk dat het iets genuanceerder ligt. Alleen is Microsoft de laatste tijd niet zo sterk in marketing (of juist wel, tijd zal het leren). Ik lees die uitspraak namelijk meer en meer zo dat als je niet vernieuwend bezig wilt zijn en vooruitgang wilt door de extra diensten die uit dat "Always online" kwamen, je ook voldoende hebt een een oudere console.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je je post een beetje moet aanpassen. Oh, en ik zie wel heel veel reacties van mensen die eerst een PS4 kopen en dan in de loop van 2014 een Xbox One. Ga ik ook doen. Zeker met de wijzigingen die Microsoft bekend heeft gemaakt over versoepeling van DRM en elke 24 uur online zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toevallig leer ik lezen en reageerde hij ook op het nieuwsbericht dat MS hun policy heeft verandert. Daar zei hij en ik quote: Haha doei Playstation. De grootste fanboy opmerking die iemand maar kan maken. Dus Dark-Visje ik verzoek jou om je bek eens te houden en eerst even wat feiten te leren. Je maakt je compleet belachelijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is weer gewoon een fanboy opmerking van Roan. Je reageert niet eens op mijn argumenten. Je wuift ze weer eens weg onder het mom van: Ja maar ik vind Xbox beter. Microsoft heeft geen studios van het kaliber Sucker punch, Guerilla, Naughty dog, Santa monica. Face it. Misschien heeft de One nu meer games. Maar wacht gamescom maar even af. En het eerste jaar waarin de next gen consoles uitkomen. Ik denk dat die Playstation only studios aardig wat moois in petto hebben.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat komt doordat de tablet versie er ook bij wordt geteld. Helemaal eerlijk is die telling dus niet. Daarbij kun je haast niet om windows 8 heen als je nu een nieuwe computer koopt. Overal wordt standaard windows 8 bij geleverd. Een aantal bedrijven (zoals Dell) bieden voor het eerst ook het oudere model van het OS aan (win 7).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...