Ga naar inhoud

Microsoft is klaar! Sony wint!


Orcbama

Aanbevolen berichten

Klaas, je bent ook zo zielig he. Je hebt volgens jou nu het argument gewonnen omdat hij nu kortaf reageert en geen zin meer heeft in de discussie, waardoor je kinderachtig jezelf als winnaar bekroont? In dat geval heb ik al talloze keren gewonnen in dit en andere topics, aangezien het enige wat jij kan dat achter je afgezaagde beledigingen en opmerkingen kan verschuilen. Ik had net een heel verhaal geschreven over je hypocriet-heid, maar Chrome werkte niet mee dus zal ik een verkorte versie doen. Boven deze comment dus een perfect voorbeeld van je kinderachtige gedrag wat zich al dagen speelt op de site. Hairgelvic820 maakt een opmerking, jij valt hem aan op iets wat totaal uit de context valt van deze opmerking van hem, Dark-Visje verdedigt hem hierop omdat wat je zei nergens op sloeg, wat doet Klaasie vervolgens? Hij zegt dat Visje zijn bek moet houden, feiten moet leren en dat hij zich belachelijk maakt. Reden? Hairgelvic820 maakte een opmerking waar Klaasies opmerking hier op sloeg in een ander artikel, dat welgeteld F*CKING 742 reacties heeft, en Klaas gebruikt als reden om iemand uit te schelden dat hij niet Hairgelvic820 tussen al die comments heeft opgemerkt en dat hiervoor heeft onthouden. Klaas, de enige die zich hier belachelijk maakt ben jij.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 857
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jij moet ook niet denken, Klaas, dan wint iedereen. Jij kan dan je console over 5 maanden kopen zonder dat je je moet bedenk wat het nut nog is na al die maanden kankeren op het bedrijf van die console of ze het nou goed of fout doen, en wij hoeven minder medelijden te hebben om jouw comments.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Roan ik sanp dat je butt-hurt bent omdat Microsoft je standpunten heeft ontkracht. Al die discussies de we hadden bleken geen nut te hebben. Microsoft heeft al toegegeven dat ik gelijk had en heeft jou de middelvinger gegeven. Ik snap dat dat pijn doet. Overigens val jij mij ook persoonlijk aan dus in jouw theorie ben jij geen haar beter en misschien wel slechter. Maar ach daar draai jij straks toch wel weer omheen met andere bullshit die JIJ erbij haalt. Het beste is dat je nu gewoon stopt. Maar zoveel hersencellen zul je wel niet hebben.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel moet ik nog even zeggen dat PS fanboys zichzelf eens moeten afvragen wat ze nou willen. Week lang zeikt iedereen 7 stralen om een setback, nu krijgen ze het, is het nog niet goed. Geef M$ op zen minst credits voor de grootste setback in gaming industrie (zover ik weet) speciaal voor de internet ouwehoeren die zogenaamd geen internet hebben. Dezelfde mensen die wel elke 24 uur 100 comments posten om te klagen dat ze 1x per 24 uur online moeten zijn. Eerlijk is eerlijk, natuurlijk waren sommige van die punten om meer geld te winnen, maar zeg nou zelf, verbaast je dat? Als Kika kankerfonds nou met zulk soort dingen kwamen zou ik ook verbaast zijn, maar ben je vergeten dat het een grootschalig bedrijf is? Zeker in deze tijden probeert Sony ook gewoon je portemonnee leeg te trekken hoor, alleen op andere manieren. Naast dit, maakte Microsoft gewoon de fout om innoverend te zijn. Want ja, hoe konden ze zo stom zijn te denken dat mensen anno 2013 internet verbinding hebben op dagelijkse basis? Naast deze sarcastische opmerking moet ik wel zeggen dat het wel dom was om niet met een alternatief te komen voor mensen die hier echt niet mee kunnen werken zoals o.a. soldaten. Zelf vind ik het wel jammer van die used games omdat ik toch zelden mijn games verkoop of 2hands koop, en ik dus eerder uitkeek naar dat Family Share plan. Maar goed, jullie je zin.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie wat je probeert maar wat anders want dit soort opmerkingen werken alleen tegen mensen van jouw niveau. Kan je even by the way wat standpunten van mij opnoemen, want zover ik mij herinner heb ik vaak genoeg benadrukt dat wat ik van de Xbone vond/vind meningen zijn en geen feiten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind het wel humor dat klaasjan007 zo veel passie heeft voor pu.nl discussies! Hij onthoudt welke comments ik plaats op welke pagina's. Mooi om te zien dat iemand echt leeft op deze forums! Wel grappig dat hij me een fanboy noem aangezien ik niet eens een poging heb gedaan om de XBOX ONE te verdedigen en die playstation niet belachelijk probeer te maken. Iets wat hij eigenlijk alleen maar doet. Maar nogmaals, fijn dat klaasjan007 zijn passie heeft gevonden!
Link naar reactie
Delen op andere sites

En zoals ik al lang geleden op deze pagina heb gepost: Ik denk niet dat iemand dit kan stellen aangezien iedereen van andere dingen houd. Ik vind bijvoorbeeld de Xbox One exclusives veel vetter dan de Playstation 4 exclusives. Natuurlijk is het prencipe van games uitlenen echt retarded bij de Xbox One, maar ik denk dat ik daar niet heel veel last van zal hebben om eerlijk te zijn, dit geld ook voor dat 1 keer in de 24 uur online zijn. Verder vind ik de Xbox controler veel fijner. Kwa prijs maakt het ook niet heel erg veel uit, alleen krijg je bij de Xbox One VOLGENS MIJ meer techniek voor je geld(kinnect). Ook kan je 2 games tegelijk spelen op de xbox, al is dit vrij nutteloos. Maar zoals je hebt kunnen zien zijn bijna alle punten persoonlijk. het ligt er dus aan welke games je vet vind welke controler je prettiger vindt of je dat kinnect vet vind ALLES is persoonlijk. Je kan dus niet echt stellen dat 1 iemand ''gewonnen'' heeft. In mijn ogen is de Xbox vetter. Wat ik verder wel jammer vind is dat je met dit topic, irritatie probeert op te wekken door zo'n titel en die flauwe sarcastische opmerkingen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...