Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

je moet een soort steen halen als je de eerste demon hebt verslagen. dan kun je een teken op de grond achterlaten die een gouden gloed heeft. Mensen die 'tzelfde level zijn of 5 levels hoger kunnen die tekens op de grond zien liggen en accepteren, op die manier kom jij bij mij in de wereld om mij te helpen en andersom doe ik hetzelfde bij jou.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb je toegevoegd. Game wordt toffer en toffer. Ook al tijdje niet meer echt geraged, wat ik knap van mezelf vind gezien het groot aantal keer respawnen. Gaat nu trouwens opeens erg lekker qua killen, grotere vijanden als black knight zijn nog amper echt heel gevaarlijk als ik open 1 op 1 ga. Ben nu trouwens bij het stuk waar je de eerste Black Smith tegen komt, dus eindelijk een shit upgraden. Wat spelen jullie btw? Ik een Thief met lichte armor, licht schild en scimitar (licht, snel, sterk).
Link naar reactie
Delen op andere sites

residence sleutel kopen bij de merchant in undead burg, en dan voordat je de toren naar de taurus demon betreed is er een deur die je kan openen met daarin een schatkist met lightning powder (3). je kan ook de master key selecteren aan het begin van het spel om een aantal shortcuts mee te openen. daarnaast kun je later in het spel vuur,stroom poision poeder kopen etc bij een undead merchant in 't riool.
Link naar reactie
Delen op andere sites

ben nog niet zo ver, klein aaantal bosses gehad nu, maar had dragon god al gezien in een filmpje ofzo. is een beetje hetzelfde als met de bed of chaos, ik had me verheugd op een episch gevecht met the witch of izalith, krijg ik een plant met een rups in het midden... moet wel zeggen dat de levels zelf gewoon veel moeilijker zijn dan in dark souls.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Qua design is Gaping Dragon inderdaad erg vet, het gevecht zelf vond ik echter één van de zwakste uit het spel. Zelfde geldt voor Great Grey Wolf Sif Persoonlijk stak voor mij het gevecht met Ornstein and Smough boven alle anderen uit. De setting, gecombineerd met de muziek maakten dit toch wel de meest epische encounter. Ook qua tactiek is dit verreweg het meest interessante gevecht, mede doordat er niks te exploiten valt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...