Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

van demon souls (ben nu bijna klaar, moet alleen 1-3 en 1-4 nog) vond ik de flamelurker boss het vetst, hartkloppingen veroorzakende dungeonkeeper-lookalike, al is dat de enige van de algemeen als moeilijk geziene boss waar ik niet ben doodgegaan, deed magic op me wapen (kilij +5) en hakte op die motherfucker in, maar hij is zo snel, en is echt heel intens. maneater vond ik teleurstellend, had ik er eentje dood, viel de ander van het level af ofzo... kon ik weer overnieuw. van Dark souls is knight artorias mijn favoriet, zonder schild, en dodgen maar. black dragon kalameet is echter mijn favoriete boss, als ik het over zijn skills als boss heb, hij heeft heeeeeeeeeeel veel aanvallen, veel health, en geeft je, zeker als je een zweihander use bent, als ik, niet veel tijd om klappen te geven voor hij zelf weer aanvalt. overigens vond ik capra demon een van de meest enge bosses in het begin van de game.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
  • 1 maand later...
  • 4 weken later...
PUMPED voor deeltje 2! Kijk naar deze game meer uit dan welke dan ook, net voor Super Smash Bros en Destiny ofzo, en het is zo dichtbij! Xbox 360 nog ftw! Hier een nieuw filmpje met een acteur uit Guardians of the Galaxy die een superfan blijkt te zijn van Dark Souls, en hierin een beginscène speelt van DS2 http://www.ign.com/videos/2014/03/04/dark-souls-2-watch-10-minutes-of-gameplay-with-peter-serafinowicz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben weer even bezig met Dark Souls en heb gelijk zin in Dark Souls 2, ik vind eigenlijk de moeilijkheid wel meevallen. Je moet gewoon voorzichtig zijn, ik ga meestal alleen dood omdat ik te gehaast iets doe of faal om iets goed te doen. Tuurlijk zijn er eindbasen die tergend moeilijk zijn. Het is tenminste een uitdagende game.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...