Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

Ik heb toch maar Demon's Souls opnieuw gedownload van het psn (gratis dankzij ps+). Eerste gedeelte van Boletarian Palace zonder al te veel problemen doorlopen, ik ben 3 keer doodgegaan in totaal, 1 keer van de trap geflikkerd, 1 keer doorspiest met een zwaard door een rood ogige black knight en 1 keer geroosterd door een draak. Het valt verder wel mee qua echt moeilijk zijn. Mocht ik helemaal in de game getrokken worden, dan schaf ik dark souls: ptd edition aan op steam en als ik die dan uitgespeeld heb ga ik misschien DS2 kopen. Schijnbaar zijn het goeie games :-)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hij is weer goed hoor, en tja, nog steeds Dark Souls principes: geduld hebben. Nou was ik tot aan de eerste boss geen 1 keer dood gegaan, maar ik was wat te gretig bij de boss zelf wat een aantal keer mij de kop kostte. Nadat de boss mist heb je even om toe te slaan, en na 3 te hem te hebben geraakt is het verleidelijk om nog snel een 4e klap erachter aan te doen. Maar dat is dan weer net een klap te vaak, want dan lig je vervolgens onder de voet van de boss met 80% van je health damage.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die zombies zelf zijn niet sterk nee, maar omdat het er zo fucking veel zijn, en ze ook gebuft worden door de channeler, vind ik ze nog best annoying. Vooral aangezien die dude dan ook nog zijn ranged attack op je zit te spammen. Maar goed, ik zal dus een speer proberen om te zien of het daarmee beter lukt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dark Souls 2 spelers, welke class hebben jullie gekozen? Ik heb 1 gespeeld met een bandit en vervolgens gefocust op dexterity, maar ik vind de bandit van 2 er niet uit zien en vind de swordsman waarschijnlijk onverstandig maar wel er vet uit zien. Ik wil in ieder geval weer een snel personage maken met hopelijk weer een goede katana, zoals de uchigatana uit 1.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Overigens nu ook lid van the Blue Sentinels. Geniaal idee die covenant. Als iemand van the Way of the Blue word ge-invade, kan ik automatisch gesummoned worden om hem te helpen. Overigens geweldige community in DS, alweer 2 messages gehad van mensen die me erg dankbaar waren voor het helpen bij boss fights.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben nu bezig met Dark Souls, maar ik loop vast. SPOILER Ik ben nu bij dat stuk waar die draak helemaal tegenover je op een muur zit, maar ik kom niet echt verder want al die vijanden zijn te sterk, aangezien mijn beste zwaard kapot is. Nu duurt het 6 klappen voordat een kereltje dood is. En ik kwam trouwens ook nog een gozer tegen die iets met de zon bedoelde, maar snapte er geen hol van.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet ff de merchant vinden die vlakbij het Undead Burg bonfire zit. Aan de rechterkant van de crossbow dude als je uit dat Bonfire gebouw komt, zie je ook nog een stukje waar 2 dudes met speren staan. Daar moet je ff al die kisten kapot maken, en dan vind je een trap. Ga van die trap en daar vind je een merchant waar je nieuwe shit kan kopen, ook nieuwe wapens dus
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...