Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

Keihard rushen over de brug heen, vervolgens zo snel mogelijk rechts af de trap af(halverwege de brug). In de volgende kamer rechtdoor de trap af en goed opletten want je moet een ladder naar beneden kicken. Daarna de ladder af klimmen en je bent terug bij je bonfire en hebt een shortcut naar de brug.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

@Coldhandz reactie Koop de repair box, de bottemles box en indien je geen master key heb ook de residence key. Kijk of je nog iets anders leuks ziet en daarna de merchant killen en hem looten. Je krijgt dan de Uchigatana, met dat wapen heb ik de hele game doorgespeeld. Focus voor dat wapen op het levelen van je dexterity.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe je simpel langs die draak komt: zorg dat je een boog hebt en 1 pijl. ga boven die trap in het midden van de brug achter het muurtje snel staan waar het vuur van de draak je niet kan raken ga dan voorzichtig wat naar de trap lopen tot je met je boog op de draak kan mikken. Als je het nog niet wist, met LB of L1/2 ofzo kan je inzoomen met je boog. Mik gewoon ergens random op de draak, en zodra hij van de muur afkomt sprint je over de brug naar dat kerkje. Zorg dat je aan de zijkant van brug sprint, want de druk zal in het midden van de weg landen met zen poten en je kan er langs/onder door. ZODRA je in dat kerkje bent moet je meteen in het hoekje achter de muur staan, want de draak zal lang naar binnen vuurspuwen maar kan je achter muren niet raken. Probeer rechts naar buiten te gaan tussen het vuur door, volgens mij gaat hij dan sneller weg. Na een tijdje gaat de draak gewoon weg, en kan je de bonfire in het midden van de kerk litten, en de hendel overhalen om de poort open te gooien.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben bij de 2e baas van Earthern Peak (die dikke dus verslagen). Ik was tijdens het exploren doodgegaan door een mimic en vond dat ik lang genoeg had gespeeld voor vandaag. Die fucking mimics ook he, ik sla elke houten kist 1x het hele spel door uit angst voor de return of the mimic, ik doe het 1x niet omdat ik wou gaan stoppen en haastig was, en ik schrik me de pleuris als de tandjes in zicht komen. Morgen sowieso die baas verslaan en weer uren verslijten aan volgende areas. Wat ik alleen jammer vind is dat de area van Heides Tower of Flame zo kort was. De omgeving en het kathedraal zijn prachtig en de giants waren tof om tegen te vechten. Ook de bazen waren tof maar had ze allebei solo best snel (1e en 2e poging) dus had wat meer willen genieten hiervan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, ik heb mijn nieuwe favoriete bezigheid gevonden. Nooit in deel 1 of 2 echt aan de PvP begonnen, maar zit nu telkens dat wel te doen in Belfry Sol :P Daar waar ik eerst nog een hekel had aan de Bell guards in Belfry Luna, vind ik het eigenlijk wel leuk juist om tegen een gelijkwaardige tegenstander te spelen. Ongeveer nu 5 gewonnen en 2 verloren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmm? Ik ben nu aan het spelen en zonder naar het hoofdmenu te gaan is mijn travel scherm veranderd. Ik weet niet of het een glitch is, maar ik zie volgens mij alle travel bonfires, maar dan vaag en grijs en als naam '???'. Misschien dat het gepatcht is dat je alvast weet hoeveel bonfires er zijn in een gebied ofzo, maar raar als ze dat zo kunnen patchen zonder dat ik naar het hoofdmenu ging.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Trouwens, weet iemand hoe het zit met Human worden zonder human effigy te gebruiken? Eerst dacht ik dat het random kwam als je iemand hielp met een boss, maar gezien dat tegenwoordig nooit meer gebeurde denk ik dat het als troostprijs werkt. Net zat ik namelijk in een boss fight van iemand anders, en ging ik dood net voor ze hem dood hadden. Maar nu ben ik wel opeens human, zonder iets te hebben gebruikt. Misschien dat je dus human word als je iemand helpt met een boss maar dood gaat voor de boss wordt geslacht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...