Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik heb de staart van dat beest er al af geschoten en heb de gargoyles verslagen (fcking onmogelijk wanneer je de sun knight niet summoned). Ik ben nu helemaal onderin de stad voor de laatste boss, erg lastig vanwege de twee honden en die boss is naast sterk ook verrekte snel. Ik probeer constant naar de trap te rennen, maar hij pakt me constant. Is het al handig om wapens en armor al te upgraden, of kan ik nog het beste wachten? Ik weet dat er een sterk zwaard en schild bij een draak liggen (Valley of Drakes), waar je makkelijk bij kan met wat risico. Die bonfire wist ik niet, ik weet alleen niet of het nog veel zin heeft om die nog op te zoeken, aangezien ik daar al klaar ben. Weet iemand een makkelijke farmplek voor souls? Ik moet m'n strenght en faith upgraden voor de drake sword en wat magie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik deed was naar die trap sprinten, die honden komen dan achter je aan en blokken dan die trap zodat die Demon niet bij je kan komen. Vervolgens kill je de honden, en spring je van dat platform en attack de demon, zijn attacks zijn redelijk makkelijk te dodgen. Wanneer je toch gehit bent moet je weer die trap op om daar een Estus flask te gebruiken, want daarboven heb je net genoeg tijd om er een te drinken
Link naar reactie
Delen op andere sites

gebruik geen draken zwaarden als je in het midden/ eind van het spel zit, ze zijn leuk en sterk in het begin todat je items kan upgraden en dan is veel strength of dexterity weapon veel handiger (je krijgt een dmg bonus, wat je dus niet krijgt met draak zwaard). ga juist je items tot +15 of lightning +5 upgraden (en holy+5 voor als je de catacomben in moet) dan zijn je items het sterks
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wiejoeh, soort van bijna uitgespeeld. Alleen nog wat baasjes die ik (morgen) nog moet slachten, zoals een bepaalde optionele baas waar ik nog wat meer Giant Souls voor nodig heb, hij heeft nog 16x zijn normale defense, dus probeer dat nog even naar beneden te halen om het niet al te onmogelijk te maken. Verder kan ik wel al de laatste baas doen waarna je NG+ kan beginnen, maar eerst wat andere baasjes dus.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet ik nog niet. Ik dacht er over om misschien dezelfde te gebruiken gewoon, maar misschien is dat een beetje saai. Ik wou sowieso een nieuwe game beginnen met een cleric sowieso. Hoe werkt dat respeccen nou eigenlijk, zitten er nadelen aan of kan je gewoon simpel je 100 punten (bijv.) omruilen voor 100 punten in een andere volgorde?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Jeetje, Cleric is tof, maar voelt toch wel heel simpel (kan ook komen omdat ik alles al weet). Nieuwe game begonnen met die (niet de NG+ run) en The Pursuir eerste keer al verslagen. Last Giant had ik na een uur speeltijd dood, in 1x zonder geraakt te worden door ook maar 1 hit. Ben benieuwd naar de echte faith spells.
Link naar reactie
Delen op andere sites

alleen elemental nemen als je minmaxed, of als je sorcerer faith bent, elemental heeft namelijk alleen base stats, en scaled niet met dex/strength, sommige wapens profiteren ervan vanwege lage scaling (avelyn is een voorbeeld) en hebben dan nog een goede damage output. elemental kan wel goed als backup, maar zou dan een zweihander nemen ofzo, veel vijanden zijn namelijk zwak tegen lightning/fire en dan kan het in sommige situaties, zoals bij de four kings in je voordeel werken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...