Ga naar inhoud

Ngamer definitief kapot gemaakt door faalblad.


Alien1375

Aanbevolen berichten

  • Reacties 141
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 2 weken later...
Lol waar doen jullie toch zo moeilijk over. Ik ben hier ook dankzij de NGamer terecht gekomen. En ik geniet ontzettend van de leuke onderdelen die de PU heeft (PU Live, YoPost!, Straatn00bs, E3 Journaal). Maar om te zeggen dat de NGamer waardeloos is slaat nergens op. Het had bovendien een super gezellige community. Maarja, haters zijn overal en dus ook hier op de PU. Vooroordelen en maar wat lopen schreeuwen over een site waar je nooit een deel van was is werkelijk onzin.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou Alien is een geweldig voorbeeld van die community, niemand haat die N gamer, maar de trieste dwaas die dit topic heeft gestart. En dat ie paar weken later terug komt omdat ie iets heeft gehoord over dat de hub failliet is, komt ie terug met lekker voor jullie. Hoe zielig ben je dan?
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Noem ff op waarmee je het eens ben en bedenk dan ff wat je hier in godsnaam doet 1 : ''Jammer dat dat blad vrouwen vooral als 2e rangs lustobject ziet'' Says 'nuff. 2 : '' het enige Nederlandse gamestijdschrift die nu nog bestaat volledig gericht is op puberjochies.'' Ook waar. De meeste Frontpager zijn abonnee en wat die wel niet kunnen typen. Belachelijk kinderachtig en vooral erg veel fanboy gedrag. 3 : ''Jammer dat bedrijven als EA vuistdiep in het bedrijf zitten dat de PU uitgeeft.'' Grootste reden dat ik de PU niet lees. Je kunt de reviews niet serieus nemen. CoH 2 kreeg iets in de 80 omdat de AI aan de zwakke kant was, CoD MW3 kreeg een volle 95 en daar was flink wat mis mee onder andere de zwakke AI. 4 : ''een groep lutsers naar LA te laten vliegen om daar te comazuipen.'' Dit. Je hebt het geluk om naar de E3 te gaan met een superdeluxe villa, en vervolgens gaan ze zich comazuipen, in plaats van fris blijven voor de volgende dag drukke beurs, ze hadden veel meer items kunnen opnemen als ze niet zulke domme kutten waren. En er valt nog veel meer te bekritiseren zoals dingen als de overgebruikte humor en domme typetjes.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...