Ga naar inhoud

Ngamer definitief kapot gemaakt door faalblad.


Alien1375

Aanbevolen berichten

  • Reacties 141
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

tja dat heb je nou eenmaal... elke smartphone werd in de begin jaren een iPhone kloon genoemd als het een groot touch-screen had.. GTA heeft nou eenmaal een dijk van een naam, en is koning in dit segment, alles wat er iets op lijkt, word dan een kloon genoemd. beetje kortzichtig, klopt. aan de andere kant, stel dat GTA niet zo'n succes was, zou er dan SR geweest zijn? kans is wel kleiner ;) net als dat laatste jaren VEEEEL te veel FPS gekomen zijn, was CoD geen succes, waren er een stuk minder.. iedereen wil meeliften op succes van een ander, dat is namelijk makkelijker dan het succes echt uitvinden. echter moet je een game er niet op gaan afrekenen, dat is beetje onnozel, SR heeft genoeg eigen elementen, en is dus niet een echte kloon... maar goed, zoals ik hier boven al zei......... het is enigzins logische reactie
Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat pubertjes te lui zijn om zelf op de hoogte te blijven van gamenieuws ipv het weken te laat in een maandelijks gameblad te lezen. Omdat pubertjes de mening van matige reviewers serieus nemen (met wat uitzonderingen als Wouter). Omdat pubertjes zeer cheesy grappen waarderen. 3x raden voor wie dit blad is geschreven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben nog nooit op Ngamer forum geweest, maar om Alien nou als woordvoerder van de Ngamer te benoemen vind ik een beetje nergens op slaan. Dan kan je net zo goed wat mongolen op deze community als mainstream pu.nl bezoeker zien, en daar word je niet vrolijk van.
Link naar reactie
Delen op andere sites

N-Gamer deed opzich niets fout. PU is veel meer allround en richt zich niet op een enkel platform. N-Gamer deed dat wel en daar is anno 2013 de communitie gewoon te klein voor. Een specifiek Xbox blad of PS blad zou net zo min goed werken. Dat jij het niet kent zegt trouwens niets over de kwaliteit van het blad.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...