Ga naar inhoud

Wat zouden jullie in de nieuwe Zelda willen zien?


3bdelilah

Aanbevolen berichten

  • Reacties 252
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Waarom ben je daar teleurgesteld in? In het beleid waren er vooral nadelen (weinig/geen voordelen) en dat het toekomstgericht is, vind ik ook een flauwe smoes. Dat het toekomstgericht is, wilt niet gelijk zeggen dat het ook goed is. (Jij had niks over toekomstgericht, maar ja dat is een smoes die ik weleens hoor en ik dacht dat je dat zou zeggen)
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Nicka187 Ondanks dat ik er de problemen ook niet zo van in zag, blijft zeggen dat er genoeg alternatieven zijn zoals de PS4 of de oude Xbox 360 debiel. Zo boort een bedrijf zichzelf alleen maar de grond in. Als iemand een Next-gen Xbox wil moet dat gewoon mogelijk zijn. Dus niet altijd online is wel een must. Alleen hadden ze family sharing wel mogen behouden voor mensen die wel altijd online zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@JustKloesoe, Maar wat is er nu dan nog zo next-gen aan de nieuwe consoles? Kijk .. ik speel dezelfde game maar nu 1080P@60FPS. Er zit verder totaal geen vernieuwing in de consoles, behalve de grafische power en dat vindt ik jammer. De manier waarop de console ingezet kon worden, hoe en waar je kon gamen en al dat meer was juist vernieuwend aan de xbox one. Dus ik vindt het jammer (maar begrijpelijk) dat Microsoft het beleid heeft aangepast.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@JustKloesoe Ik begrijp niet wat er mis mee is om te zeggen dat die mensen maar bij de 360 moeten blijven of een PS4 moeten kopen. Marketing-wise is het niet slim want het doel is om zoveel mogelijk te verkopen. maar dat is uit het perspectief van de verkoper. Maar voor de rest is er niets mis mee. Je hebt geen recht op een XBO. Stel je eens een wereld voor waarin fabrikant zo naar de consument luisteren en ze exact geven wat ze willen..... weg innovatie. Innovatie ontstaat uit ideeën van enkele personen en niet de massa. Want de massa weet vaak niet wat ze wil, wat er mogelijk is, wat de toekomst is. De massa begrijpt het vaak nog niet terwijl innovatie bestaat uit een visie. Enkele jaren geleden was Steam onzin en was PC gaming op leven na dood. Nu enkele jaren later is PC gaming booming en is Steam een geweldige service.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@MurdaaTurk Je comment gaat niet over wat ik zeg. Jij impliceert met: "Iemand die actief games speelt zal toch echt PSPlus/XboxLiveGold moeten hebben." dat SP gamers niet actief zijn terwijl er heel veel gamers zijn die heel veel gamen maar enkel SP games. Die hebben dus praktisch nooit PSN of XBLG nodig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou zeggen: stel deze vraag nog eens over een half jaar, maar voor nu kan ik alleen zeggen dat ik de controller altijd fijner vond van xbox, maar aangezien ik die van de one nog niet in handen heb gehad en geprobeerd en die van de PS4 ook niet kan ik alleen maar speculeren. Voor de rest zouden de exclusives een reden kunnen zijn. Maar ik heb mijn keuze al gemaakt na de presentatie van de Xbox One; namelijk de Playstation 4....
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou persoonlijk toch echt nog even de Gamescom afwachten, je hebt gelijk dat Microsoft op PR gebied een enorme fuck up heeft begaan, maar om een bedrijf dan gelijk helemaal af te schrijven. Lijkt mij iet wat overdreven. Het gaat er uiteindelijk toch om wat het beste product is en niet hoe het product tot stand is gekomen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

De exclusives die me tot nu toe al veel meer aanspreken, de controller, de potentie van Kinect 2.0, de toekomstgerichtheid aangezien we er toch 6 jaar mee moeten gaan, en mijn veel hogere vertrouwen in XBL tegenover PSN. XBL hoeft tenminste geen gratis games weg te geven om vertrouwen te winnen, geef mij maar een goede service.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@klaasjan jij bent echt een wrede hater hè? toen wij zeiden wacht nou maar even de E3 af met de games zeiden jullie ps4 lovers ook allemaal van: aaah jaaaaa xbox is toch flop en er komen toch alleen maar poep games op & playstation is veeeeel beter... bla bla bla. nu zijn de rollen omgedraait en dan is het ineens super erg dat de meeste mensen de exclusives van de Xbox beter vinden. weetje wat? ga jij maar lekker een PS4 kopen dan heeft niemand op de Xbox last van jou.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...