Ga naar inhoud

Wat zouden jullie in de nieuwe Zelda willen zien?


3bdelilah

Aanbevolen berichten

  • Reacties 252
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zucht, daar gaat de discussie dan maar weer. Vooruit, ik reageer, met vermelding dat daar al 1/2/3 topics voor zijn. LOL, hoe heb je mijn mening ontkracht? Ik loop mijn punten weer even na om te zien waar je dit op baseert. Controller: mening (en van velen) Kinect 2.0: Ik heb het over de potentie van Kinect, ik ben het niet aan het afgoden als je goed leest. Als je niet weet wat het doet moet je toch echt een leesbrilletje opzetten. Het blijft een mooi stukje techniek dat bij Kinect 1.0 al aardig werkte, wat alleen wat tweaken kon gebruiken en het werd gewoon verkeerd gebruikt in games. Met 2.0 zeg ik niet dat dat wel gaat gebeuren, dat zei ik dan ook nooit, maar ik zie er wel POTENTIE in. Dat betekent, beste Klaas, dat er mogelijkheden zijn om dit stukje techniek goed te gebruiken. Gezichts- en vingerherkenning tot 3 meter vind ik zelf wel mooi klinken, alleen is het maar afwachten of dit ook goed gaat werken en of het goed wordt gebruikt, al klinkt 1080p niet slecht. XBL: zelf vind ik, ook gedeeld met meerdere mensen, dat het XBL op X360 beter en fijner werkt dan PSN. Het is gebruiksvriendelijker in messages, party functie, etc. en ik ben de lange downtime niet vergeten na die hack. Ook zie ik nu en dan op pu.nl weer een berichtgeving dat PSN een downtime heeft voor updates, en soms ook zelfs corrupted saves. Zelf heb ik nooit uit XBL gelegen door MS' kant. Grappig trouwens hoe je mijn mening nergens op gebaseerd noemt. Was jij niet van het "wacht maar af tot Gamescom" "wacht maar af tot de consoles in de winkel liggen" "wacht maar af etc. etc.)?
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Thrawn Voor mij hoeft het niet, als ik een game vet vind koop ik hem toch wel dus dan heb ik ze toch al. @Roan Daarom ook gestopt met downloaden(ja ik ben er zo 1 geweest) van games precies met die reden. Binnen 4 jaar zit ik nu aan ca. 50/55 games (veel 2de hands) en heb met zo goed als elke game heel veel plezier gehad :) @klaasjan Ga ergens de droeftoeter uithangen aub!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begrijp me niet verkeerd ik ben een grote Halo fan. Ik heb ook elke Halo game tot nu toe gespeeld, Maar het verhaal van Master Chief op het einde van Halo 3 was perfect. Een mooiere afsluiter kon ik me niet bedenken. En wat gebeurt er, jawel Halo 4 word aangekondigt. Wat viel Halo 4 toch zwaar tegen zeg vergeleken met de vorige spellen van Bungie. Zelfs de MP van Halo 4 was geCoD zegmaar met al die classes. En het verhaal zelf met de Forerunners was helemaal niet goed.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik kijk naar de vorm van de Dualshock 4 controller en de plaatsing van de sticks, denk ik dat de Xbox controller nog steeds beter is. Zegt trouwens ook genoeg voor de mensen die Dualshock altijd zo veel beter vonden nu de controller zo drastisch is veranderd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu zie ik eindelijk een keer een deels goede reactie van je Crypt, wacht nou maar lekker tot daadwerkelijk alle exclusives voor de launch en erna bekend zijn want dit zal het verschil uitmaken. Wel weer apart is dat je dat van de controller er moet bij verzinnen. Zie jij een verschil in grootte? http://mos.techradar.com/art/games_consoles/xbox-one-controller-vs-xbox-360-controller/top-580-100.jpg http://assets1.ignimgs.com/2013/05/22/img6866jpg-5ea6bc_610w.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...