Ga naar inhoud

Wat zouden jullie in de nieuwe Zelda willen zien?


3bdelilah

Aanbevolen berichten

  • Reacties 252
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Even de "discussie" hier gaande houden aangezien scrollen vermoeiend is. http://s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2013/06/25/ps4-xbox-one-controllers_0.jpg Ben benieuwd wat de PS fanboytjes die altijd klaagde hoe groot en lomp de Xbox controller was hierover gaan zeggen, aangezien de PS controller toch wel een paar millimetertjes langer lijkt. Ik kan niks zeggen over de comfort van de Dualshock, aangezien hij er qua vorm en grootte beter uit ziet de van PS3, maar die rondingen bij Dpad en rechterkant lijken in de weg van je hand te gaan zitten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had nooit problemen met de grootte van de controllers op PS3 en Xbox360. De positie van de linker stick op de Xbox controller ligt bij bij mij persoonlijk niet lekker. Ik heb best grote handen dus vind ik het alleen maar beter van de PS4 controller maar ik moet zeggen dat de XboxOne controller er ook wel fijn uit ziet. Maar bijn voorkeur gaat alsnog naar de PS4 controller.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik blijf het heerlijk vinden hoe jij het altijd over "PS fanboytjes" hebt terwijl jij de grootste MS kontlikker bent die hier is. Overigens had ik nooit problemen met de grootte van de 360 controller(Ik denk niemand? Dat was de classic Xbox controller die zo lomp was) Wat mij niet beviel aan de controller was dat de sticks niet naast elkaar staan maar die linker staat hoger. Dat voelt gewoon niet natuurlijk aan voor mij. Aangezien ze dat niet hebben verandert blijf ik de Dualshock controller veel fijner vinden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat Gamescom best belangrijk word voor MS. In europa zijn ze wat minder populair dan in thuisland Amerika. Ik denk dat ze op Gamescom met meer games komen en dat ze meer gaan vertellen over de entertainment apps die naar Europa komen. Ik denk dat ze al dat multimedia gebeuren ook naar europa willen brengen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...