Ga naar inhoud

Saints Row IV Season Pass Pre-Order


Manmetschnor

Aanbevolen berichten

  • Reacties 515
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zojuist ff die rewind trailer van IGN gekeken. Daar wordt gezegd dat de machine achter de transformer op de poster het schip van Lockdown is. En de transformer die er dus voor loopt de bounty hunter Lockdown. Ik blijf er toch bij dat het Unicron is, omdat er simpelweg gelijkenissen zijn en Galvatron in de film zit. Die éne met zijn hoofd als gun zou ook Lockdown zijn volgens hun.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Awesome! Incredibles 2 is officieel bevestigd door de CEO van Disney! Net als Cars 3, maar dat boeit niemand. Oh, en Star Wars VII bevestigd voor 30 jaar na VI qua verhaal, met een nieuw trio als lead characters. Gaan in mei beginnen met filmen dus ik denk dat het niet lang gaat duren voor we de acteurs weten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Wat is het toch verschrikkelijk jammer dat Megan Fox April'O Neil speelt, je hebt zoveel betere actrices voor die rol. Besides, hadden Michael en Megan Fox niet een eeuwige ruzie tijdens het opnemen van Transformers 2? Dat zou 1 van de redenen geweest zijn waarom Megan niet in deel 3 was.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Pathe Unlimited pas weer/nog steeds in ING rentepuntenwinkel, dus voor 38 euro kan je nog steeds 4 maanden naar de film, en geen abbo of iets loopt daarna door. Zelf heb ik hem al gebruikt maar ook een 2e gekocht om voor september, oktober en december te hebben :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Genoeg acteurs die in een grote serie echt bekend worden wat de serie of film er niet slechter op maakt, dus laten we hopen dat ze gewoon verse Star Wars acteurs fixen die zo goed zijn dat ze voor de rest van hun leven worden herkend als die Star Wars acteur (groot compliment lijkt mij).
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Eerlijk gezegd ben ik al erg bang gemaakt door alle reviews en verhalen, maar eerlijk gezegd denk ik dat de CGI me genoeg zal vermaken. Ik heb altijd met bepaalde films dat als ik weet dat bijv. het verhaal of iets zuigt, dat ik dan gewoon focus op de actie/CGI waardoor het alsnog tof is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...