Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Ik denk dat menig mens wel weet hoe ik echt heet, dus dat probleem ligt weer aan jouw kant Ilja. Je weet overigens donders goed waar ik het over heb. Ik zeg waarom je een mongool bent, maar wederom ga je daar niet op in. Best grappig dat ze je op een universiteit in Engeland willen hebben, gezien je een seksuele geaardheid aan het verwarren bent met een ziekte. Of ga je ons nu vertellen dat je een Christenkut bent? In dat geval is dat weer een dingetje op het lijstje 'wat is er toch allemaal mis met Ilja'. Anyway, rot je nu eindelijk op naar Engeland dan?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik twijfel steeds meer aan je belachelijke statement wel ff naar een Engelse universiteit kan. Begrijpend lezen kun je niet, ik vroeg je namelijk of je Christelijk bemt, en mocht dat zo zijn, dan was dat het zoveelste wat er fout is aan jou. Degene die dus af aan het gaan is ben je 100% zelf. Vervolgens ben je niet in staat om een simpele google search te doen, of een comment te lezen die ONDER JE VORIGE FUCKING COMMENT STAAT. Ga maar weer snel aan de fanta, en droom jezelf in de wereld van niet zielig zijn. Mocht ja wakker worden ben je weer dezelfde kneus die je voor je natte deoom was.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zielig ben ik niet. En het is jij die niet kan lezen, ik antwoordde zeer duidelijk dat ik niet gelovig ben wanneer je je afvroeg of ik christelijk ben. Ja ik ben op meerdere Brite universiteiten geaccepteerd ( moet nog een keuze maken welke het beste bij mij past ), ik schep nooit op. Ga nu maar weer naar je lokale kroeg en doe waarin in Nederlandse tieners en twintigers het beste in zijn: Coma zuipen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...