Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Hahaha nog nooit iemand gezien die zo slecht is in begrijpend lezen als TheRussian. En dan ook nog zeggen dat DarknessFood niet kan lezen.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus aan iemand een vraag stellen is tegenwoordig afgaan? Je leeft echt in je eigen wereldje, of niet Ilja. Oeps, daar ging ik weer! Tevens ben je nog steeds, na al die jaren, niet in staat om op iemand in te gaan. Grappig dat mensen over het algemeen groeien, maar dat is bij jou dus niet het geval. Waar haal je het toch vandaan dat ik mezelf doe comazuipen? Ben al 2 jaar niet in de nachtelijke uren in de kroeg geweest omdat ik daar geen zak meer aan vind. Malle Rus toch ook, met je creatieve grijze massa.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb volgens mij gears op youtube gevonden, hij had de zelfde ava als die hier eerst had (Een gangster met een gun) En hij is een enorme xbox fan. nu kunnen jullie zeggen dat het er zo veel zijn maar ik denk dat hij het echt is. en hij heeft ook nog is youtube filmpjes XD http://www.youtube.com/watch?v=Bwc1nCA63Ds
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik plaats het ook even hier: >Jongens the fuck, stop met Gears te stalken. Dit is gewoon te triest voor woorden.. >.> Ten eerste is dat debieltje niet de moeite waard. En ten tweede hoor je online ruzies niet in real life te brengen, al helemaal niet wanneer je zelf wel blijft verbergen achter het internet.

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahaha, zie je wel? Houdt het topic levend! En iedereen in de wereld weet ongeveer wel wie DF is, hij heeft zichzelf al duizenden keren gepromoot op deze site. Zelfs jij Rus had dat allang moeten weten, aangezien je hier ook al lang op het forum zit. Ik hoop in ieder geval wel dat je Engels beter is dan je Nederlands. Maar even serieus Rus. Al die mensen hier die je al jarenlang op allerlei punten wijzen.....zet je dat nou niet over jezelf aan het denken? Of probeer je je ego zo te beschermen dat je telkens verdedigingsmechanismen ontwikkeld om je in elkaar te storten van besef en confrontatie? Denk je nou nooit eens bij jezelf dat je eens moet veranderen? Misschien ben je inderdaad zo dom als iedereen hier zegt. Mensen met een hoge opleiding kunnen nog steeds kehenker dom zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Correct, luister naar Squall. De meeste moeten onderhand wel weten wie Darkness is. En zo vaak meegemaakt dat hoog opgeleiden in de praktijk maar constant falen met wat ze moeten kunnen volgens hun papieren. Alsnog vind ik het maar stom dat je loopt te pronken met waar je eventueel kunt studeren, maar dat ben ik.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik heb inmiddels bijna alle continenten bezocht, bezit mooie dingen, en weet de bloed onder de nagels van de hufters in Den Haag te halen. Dus nee, ik zie geen enkele reden om naar jullie te luisteren. Randdebiel, wat heeft dat te maken met naar ons luisteren of niet? Als bijna iedereen hier zegt dat je je een keer je smoel moet houden of een keer naar andere moet luisteren dan snap jij toch wel dat je als persoon gewoon kut bent? Zoiets hoef je niet gelijk als iets slechts op te vatten, negatieve commentaar kan ook goede commentaar zijn. Nou ja, terugkijkend naar dat comazuip gedoe van je kan ik de conclusie trekken dat jij totaal geen vrienden hebt en nog nooit opstap bent geweest, ook geen wonder als je in het echte leven ook zo'n kut gedrag toont.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...