Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

@Rus die geen Rus is Jammer joh, ik geloof je totaal niet. Hoe dan ook, als je niet naar mensen luistert, luisteren ze ook niet naar jou. Beter ga je alleen nog Geenstijl, Pownews of wat dan ook vol spammen met slecht geschreven comments, schijnbaar lezen die knakker daar wel wat je janken hebt. Al dat eindeloze getyp van je is hier nogal nutteloos, daarbij zou elk nuchter denkend mens hetzelfde zeggen wat ik zei, maar hey, ik heb bijna niet alle continenten bezocht en comazuip elk weekend in het café omdat ik in mijn twintige jaren zit en toevallig een Nederlander ben. @ LowProfile Een van mijn beste maten is een Rus, een echte Rus. Dat die kerel kan zuipen mag duidelijk zijn maar die kerel is ook tering slim en heeft wel een toekomst, als hij opeens begint met het spammen van fora dan grijp ik wel in.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

@DeGevreesde Nee lamstraal, als student internationaal recht. Oh en je bent extra zielig als je schoonmaker als een kansloos beroep ziet, als er geen schoonmakers waren zouden straten en gebouwen vol met vuil zijn. @Darknessfood. Je bent nog steeds te laf om te linken naar een profiel waar je echte naam op staat. @Wallie Ik ben wel een echte Rus. En is je Russische maat een tegenstander van Poetin ? Zo ja, dan is ie geen echte Rus maar een verrader. Oh en dat je mij niet geloofd, daar zit ik totaal niet mee,
Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh Rusje toch. Ik heb je zelf horen vertellen dat je uit Letland komt, dus lieg je wederom weer. En je bent echt te dom om te poepen man. Zoals je in 1 van mijn reacties kan lezen staat mijn volledige naam er, en in een andere comment is er zelfs nog filmmateriaal te vinden. Internationaal recht my ass. Iemand in mijn familie studeerde dat ook, en raad eens? Daarvoor moet je toch echt kunnen lezen. Je hebt hier al meerdere malen laten zien dat je daar te stom voor bent.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, natuurlijk joh. Naar regenbogen poep ik ook geld. Voor de mensen die willen weten welk gezichtje schuil gaat achter onze "Rus", hier is hij bezig met het "slopen van Den Haag": http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/jeugdzorgvideo_spaanse_man_pra.html En voor je begint te janken over ik die niks over mezelf post, dat hebben andere mensen al gedaan Ilja. Dat jij te dom bent om te lezen is niet mijn schuld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...