Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

Toewijding indeed, iets waar het de Rus helaas aan ontbreekt, op het forum posten dan. Ik vind verafschuwen wel iets te, maar als ik dan toch iemand moet nomineren is het nu ook wel de Rus. Hij heeft laten zien dom, tactloos, dyslectisch, discriminerend, extreem rechts, buitenlander en sibling loos te zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe je erbij komt dat ik dyslectisch en of dom ben is mij een raadsel. En als je de harde waarheid discriminerend vind dan ben je echt een groenlinks / D66 geitenwollensokken type. Ik ben conservatief en buitenlander ja, en daar ben ik trots op. Het best draaiende Europese land is zo rechts en conservatief als het maar kan ( Zwitserland ), dus blijkbaar is dat toch een goeie politieke oriëntatie. @darknessfood Je hebt je wel van je beste kant laten zien door wanneer je het niet meer op argumenten kon winnen met ziektes te gaan rondstrooien. Toont goed aan wat voor kansloos ventje je bent.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn familie boeit mij meer dan je jezelf ooit zou kunnen voorstellen. In het bijna 15 jaar dat ik in NL heb gewoond heb ik geen enkele zich normaal mannelijk gedragende homo ontmoet, hetzelfde geldt voor lesbo's. De ene doet zijn uiterste best om zo veel mogelijk stereotype gedrag te tonen, de andere ( lesbo's ) lijken op een vent, het is gewoon een psychische stoornis dat mits het vroeg wordt aangepakt geholpen kan worden, maar nee dat is taboe.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...