Ga naar inhoud

Wie verafschuw jij het meest op PU.nl


marCiano

Aanbevolen berichten

@Rus, je hebt jarenlang een bepaalde kant van jezelf hier laten zien op deze site. Een kant van je eigen persoonlijkheid. Die kant ken ik inmiddels wel van jou, aangezien ik hier ook al een paar jaar vertoef. In dat opzicht kan je dus wel degelijk zeggen dat ik je ken en mijn waarnemingen en de conclusies die ik daarover trek dus juist gebaseerd zijn. Daarnaast wil ik graag weten of je broertje en zusje, waar je zo hard voor vecht om terug te krijgen, wanneer die er voor uit zouden komen homo of lesbo te zijn, je die dan ook onmiddellijk zou verbannen uit je leven. Als je dat wel doet ben je een onmenselijk harteloos beest, doe je dat niet ben je een huichelaar. Daarnaast kan ik je vertellen dat homo en lesbo's meer vrouwelijke/mannelijke hormonen ontvangen hebben dan normaal gesproken en zich dus meer identificeren met het tegenovergestelde geslacht. We hebben immers allemaal mannelijke en vrouwelijke hormonen in ons stelsel. Maar dat wist je uiteraard al met je uit de Bobo verkregen wijsheid.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Rus: Kan zichzelf niet toelichten en onderbouwen, komt met debiele waarheden. DF: Hekel aan Rus, stoort zich aan zijn gebrek aan intelligentie, bekrachtigd zijn ergenissen met scheldwoorden Forumleden: Gedragen zich als allerheiligsten en wijzen met stoute vinger naar DF omdat hij scheldwoorden gebruikt, maar doen het zelf ook. Darksaviuor: Is lui, want het is weekend
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Blij dat de snor het wel snapt. Stekte met je moeder. Heeft niets met snappen te maken. Het heeft te maken met het inzien dat schelden met kanker gewoon not done is. Blijkbaar nog steeds moeilijk om dat te begrijpen voor jou. Waarschijnlijk ben je nog een tiener die dat niet in ziet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is jouw mening. Wat mij betreft mag je alles zeggen wanneer je wilt. Dat je denkt dat ik een tiener ben is ronduit lachwekkend, maar ik ben niet zo kleinzerig dat ik daar moeilijk over ga doen. Tevens heb ik het woord "kanker" op mijn forum aangepast om gejammer als dit te voorkomen. Eigenlijk zou dat niet hieven, maar voor de tere zieltjes onder ons is het schijnbaar nodig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Jullie laten weer heel goed zien wat voor een vrij land *kuch* NL is. Als je dus homo's niet mag moet je in dit land bijna op de brandstapel ( zoals velen van jullie hier eisten dat ik geband moest worden omdat ik mij kritisch over homo's uitliet ). Als jullie toetsenbord helden toch zo stoer zijn, ga is tegen de eerste beste Marokkaan op straat moraal proberen te lezen, is kijken hoeveel hechtingen jullie daarna nodig hebben. Om even een extra stok in een hondenhok te gooien, homo's zijn verantwoordelijk voor de meeste pedo netwerken. Om als 1 voordeeltje te noemen: Joris Demmink.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Juist, 1 voorbeeld van een gestoord mens die toevallig homoseksueel is. Wat wil je nou bewijzen? Moet ik duizenden video's van hetero seksuele gestoorde mensen laten zien om het tegendeel te bewijzen? Psychopathisch gedrag en seksuele voorkeur hebben geen verband hoor. Rus, geef gewoon eens toe dat je een kronkel in je kop hebt en ontoerekeningsvatbaar bent.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...